reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
ja jak robiłam na parze to i tak łyżeczkę masełka dałam ale zjadłam potem sama bo młodej nie podeszło :no:
może spróbuję ponownie i dam łychę w łapę. będzie miała frajdę z samodzielnego jedzenia to może zmymła :-D

aaaaa no i nieraz ugotowane wcześniej jajeczko dodaję pokruszone do zupki ;-)

Ja na poczatku tez do zupki gotowalam oddzielnie a teraz wbijam zoltko to gotujacgo sie obiadku jak juz jest wszystko miekkie i zagotowuje. Szybciej i tez ok.

ja tez kupiłam paluszki bez soli ale nie lajkonika ale beskidzkie tez bardzo delikatne chrupkie i bez soli mały je ładnie je

Kata bialka do zlewu wbijam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D

Magda ja narazie tez obieram bo nie mam tych bez soli ale mly sie niecierpliwi i lapki wyciaga. Poza tym co sie bede przemeczac jak sa gotowe :-p:-p:-p:-p. Zawsze troche energi zaoszczedzone :-D:-D

Jutrzenka, no tak masz rację, bo to takie wyczerpujace ;-)
To nie dajecie dzieciom białka jeszcze? ja juz daje całe jajko dość długo

ee....wg schematu zywienia po 11. miesiacu całe jajeczko mozna dawac:tak:

Do mam kupujących słoiczki:-)Jest spora przecena na wiekszosc obiadków i deserków w REALU....My juz się zaopatrzylismy....kupilismy małemu 30 obiadków i tyle samo deserków i bedzie spokoj na cały miesiac:-)

reklama
Witajcie Kobitki

Otóż zrobiłam tą jajecznicę na parze dodałam kapkę oliwy z oliwek i nawet Marcelix zjadł.. myślę, że nawet więcej niż połowę :-):-):-):-). Na początku nie bardzo ale potem jak zaczął sam grzebać rączkami w talerzu i karmić mamę to poszło :tak::tak::tak::tak:
No ja też od połowy 11 m-ca juz dawałam jajko całe, a raczej próbowałam dawać...
Zakupiłam te paluszki lajkonika dla dzieci... je ale bez jakiś rewelacji, za to uwielbia karmić nimi mamę i tatę.:-D:-D

Do góry