reklama
ja jak robiłam na parze to i tak łyżeczkę masełka dałam ale zjadłam potem sama bo młodej nie podeszło
może spróbuję ponownie i dam łychę w łapę. będzie miała frajdę z samodzielnego jedzenia to może zmymła
aaaaa no i nieraz ugotowane wcześniej jajeczko dodaję pokruszone do zupki ;-)
może spróbuję ponownie i dam łychę w łapę. będzie miała frajdę z samodzielnego jedzenia to może zmymła
aaaaa no i nieraz ugotowane wcześniej jajeczko dodaję pokruszone do zupki ;-)
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Ja na poczatku tez do zupki gotowalam oddzielnie a teraz wbijam zoltko to gotujacgo sie obiadku jak juz jest wszystko miekkie i zagotowuje. Szybciej i tez ok.
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja tez kupiłam paluszki bez soli ale nie lajkonika ale beskidzkie tez bardzo delikatne chrupkie i bez soli mały je ładnie je
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
ja dawałam Wiktorowi zwykłe paluszki, tylko obierałam je z tej soli z zewnątrz
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Kata bialka do zlewu wbijam
Magda ja narazie tez obieram bo nie mam tych bez soli ale mly sie niecierpliwi i lapki wyciaga. Poza tym co sie bede przemeczac jak sa gotowe . Zawsze troche energi zaoszczedzone
Magda ja narazie tez obieram bo nie mam tych bez soli ale mly sie niecierpliwi i lapki wyciaga. Poza tym co sie bede przemeczac jak sa gotowe . Zawsze troche energi zaoszczedzone
Magda_lenka
Mamusia Wiktorka
Jutrzenka, no tak masz rację, bo to takie wyczerpujace ;-)
To nie dajecie dzieciom białka jeszcze? ja juz daje całe jajko dość długo
To nie dajecie dzieciom białka jeszcze? ja juz daje całe jajko dość długo
dotaZ
Fanka BB :)
ee....wg schematu zywienia po 11. miesiacu całe jajeczko mozna dawac
Do mam kupujących słoiczki:-)Jest spora przecena na wiekszosc obiadków i deserków w REALU....My juz się zaopatrzylismy....kupilismy małemu 30 obiadków i tyle samo deserków i bedzie spokoj na cały miesiac:-)
Do mam kupujących słoiczki:-)Jest spora przecena na wiekszosc obiadków i deserków w REALU....My juz się zaopatrzylismy....kupilismy małemu 30 obiadków i tyle samo deserków i bedzie spokoj na cały miesiac:-)
reklama
Iza_bella.b
Fanka BB :)
Witajcie Kobitki
Otóż zrobiłam tą jajecznicę na parze dodałam kapkę oliwy z oliwek i nawet Marcelix zjadł.. myślę, że nawet więcej niż połowę :-):-):-):-). Na początku nie bardzo ale potem jak zaczął sam grzebać rączkami w talerzu i karmić mamę to poszło
No ja też od połowy 11 m-ca juz dawałam jajko całe, a raczej próbowałam dawać...
Zakupiłam te paluszki lajkonika dla dzieci... je ale bez jakiś rewelacji, za to uwielbia karmić nimi mamę i tatę.
Otóż zrobiłam tą jajecznicę na parze dodałam kapkę oliwy z oliwek i nawet Marcelix zjadł.. myślę, że nawet więcej niż połowę :-):-):-):-). Na początku nie bardzo ale potem jak zaczął sam grzebać rączkami w talerzu i karmić mamę to poszło
No ja też od połowy 11 m-ca juz dawałam jajko całe, a raczej próbowałam dawać...
Zakupiłam te paluszki lajkonika dla dzieci... je ale bez jakiś rewelacji, za to uwielbia karmić nimi mamę i tatę.