reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Jutrzenka Nan też produkuje Nestle więc to to samo raczej jest tylko po 1roku życia. A Nan 3 mogłabym spokojnie jeszcze dawać ale kupiłam z ciekawości.

Dota no ja na razie z miodem wzięłam. ;-) dziś spróbujemy :-)

Viki nie sądzę żeby Pabluś się zadławił. One są inne niż zwykłe. Takie delikatniejsze w smaku i mają maleńko soli... Julka wcina bez problemu. Spróbuj dać. Myślę ze Pablo będzie zadowolony. Ona nic innego nie chce. A paluszki wcina co do okruszka:tak::-)

reklama
Hejka dziewczyny!!
Powiedz mi Paula jakie te paluszki dla dzieci?? są jakieś specjalne? bo jak na razie Marcelek je tylko chrupaczki bobowity, ciasteczka Hipka ale paluszków nie widziałam...:confused:

A powiedzcie dziewczyny jak u was z jajkami, Marcel całkiem je odrzuca. Próbowałam dodawać na kanapkę czy też do zupki, ale od razu wyczuwa skubaniutki i pluje, a na dodatek muszę podawać mu żelazo, więc jajeczka wskazane... Ogólnie ciężko u niego z jedzeniem :-(

Iza_bella.b paluszki z firmy Lajkonik Junior - z takim chłopaczkiem na opakowaniu ;-)
a jajko przemycam w lanych kluseczkach na przykład bo moja też jajek nie lubi. ale nie daję jej tych klusek codziennie :no:

A Julka je jajka bez większego problemu. W jajecznicy, w zupie, czasem ugotowane na twardo i z majonezem :-p
W końcu majonez to tylko żółtko z olejem :tak:;-)

A paluszki to tak jak Kata napisała :tak: lajkonika Juniorki ;-)

aaaa i u nas kiwi jest newsem!!! Ale śmiesznie Julka językiem potem memła :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Wiktor tez wcina jajko az uszy mu sie trzęsą.
Robie mu taka bardziej ściętą jajecznicę, daje łyzeczkę i na tym uczy sie samodzielnie jeść :tak: śmiesznie czasem to wygląda jak sie stara nabrac i trafić do buzi. Więcej potem jest naookoło niż w brzuszku :-D

no tak, a ja jeszcze nie robiłam jajecznicy tylko męczyłam się i jajeczko drobno kroiłam, majonezu też nie dawałam, może spróbuję ... może nie jest stworzony do delikatnych potraw a ja uparcie mu takie serwuję... Więc dziś dam mu naszą zupkę !!! może będzie lepiej, a właśnie i o lanych kluseczkach nie pomyślałam. a jajecznicę to smażycie beztłuszczowo?? czy dajecie trochę masełka??

reklama
Iza one są prawie w takim samym żółtym opakowaniu jak zwykłe tylko napis kolorowy "Juniorki" jest :tak::tak::tak:

A jajeczniczkę jak najbardziej na prawdziwym masełku lub oliwie z oliwek- to takie zdrowe tłuszcze. Możesz zrobić też delikatniejszą wersję na parze. Stawiasz głęboki talerzyk na gotującej się w garnku wodzie i wbijasz jajo. Ładnie się ścina i już :tak::tak::tak:

Do góry