reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

Alex tak sobie myślę o tej jajecznicy cały czas... A dawałaś małemu zagryzać bułeczką albo chlebkiem? Bo przecież jajecznica sama w sobie to obrzydliwie zamula. Może to był powód zwrócenia jej...

U nas dziś była jajeczniczka na śniadanko :tak:

reklama
Paula:-)też zrobiłam małemu dzis rano jajecznice i jak mu dawałam to myslałam o Alex....ech...no nie wiem moze za tłuste było, moze organizm sam odrzuca....a moze jadł bez pieczywa? ja zawsze daje małemu grahamke....chociaz szczerez mówiac nie kazdemu musi smakowac:tak:

Dzewczyny, a jak wysmazacie ta jajecznice? Bo normalnie nie powinna byc zbyt scieta, bo sie sucha robi, ale czy dla dziecka nie lepiej robic taka mocno scieta?

Alex, ale Mlody ma taka reakcje tylko na jajecznice, czy na inne potrawy z jajkiem tez? Moze dla niego po prostu jeszcze za wczesnie na bialko kurze???

Ja bialko to dopiero pierwszy raz serwowalam, tak, to do tej pory tylko zoltko dostawal. I nigdy nic nie bylo...
A zagryzac, to zagryzal chlebkiem..:tak::tak::tak: Wiec na prawde nie wiem... no chyba ze to bylo na maselku smazone i tego nie przyjal......:confused::dry:

Pryzybela ja robie taką ścietą- nie jest bardzo sucha....ja nawet sobie taką robię, inaczej bym tego nie przełknęła:tak:
Alex a moze to chodzi o Twoje zdolności kulinarne a nawet ich brak...hehe:-D:-p
O to taka jajecznica:

Dotka jaka śliczna jajeczniczka :-D:-D:-D No ja robię taką mocno ściętą ale nie za bardzo. Sama nie wiem... Zawsze możesz Alex z samych żółteczek zrobić... :tak:

Jutrzenka u nas też była po południu pizza. Z sosem szynką i serem :tak: Julcia też skubnęła... :-):tak:

przecież można na parze zrobić jajecznicę taka sama wychodzi a bez tłuszczu ja ścinam jajecznicę bo niby jajka od prawdziwej ury ale lepiej nie ryzykować z jakąś salmonellą i daję mu do tego chlebek angielkę z pasztetem bo uwielbia pasztecik

reklama
No wiec jest ok!:tak:. Dalam dzies jajecznice na parze, chlebek tez oczywiscie i bylo super, nic nie zwrocil. :-) Najwidoczniej tamta na maselku smazona musiala byc za ciezka...:confused::sorry2::sorry2:

Do góry