reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
A u nas nowa przekąska- ryż preparowany (ten dmuchany)... :tak: Wsypuję go Julince do miseczki i je sama. Ile mam przy tym śmiechu... Bierze w garść i wsadza do buzi. Z czego trafiają do celu ze dwa ziarenka a reszta za bluzkę i dookoła!!! Coś pięknego!!! Polecam... same zobaczcie hihihi...

Druga nowość to płatki kukurydziane na mleku. Julci smakuje, nawet bardzo!!! :tak::-)

PAULA hihihihi:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale JULCI to smiesznie wychodzi:-D:-D:-D:-D:-D pewnie masz ubaw po pachy tez musze spróbowac :tak::tak::tak::tak:a znajac Oliwcie to wszystko bedzie na ziemi:-D:-D:-D:-D:-D:-D

no Paula Julka super wygląda :-) u nas jest tak z flipsami :-D
a u nas przełom - dziecie moję zawsze wypluwało ryż albo sie dławiło a tu od kilku dni je wszystko ze słoiczka :szok::-) wczoraj był indyk w pomidorach z ryżem :laugh2: i zjadla cały duży słoik :sorry2:

heheh u nas tez kilka nowości chlebek na przykład taki jest bardzo lubiany nie dużo ale dziś wsunął pół kromki samego miękkiego
no i chrupaczki dostaje czasami
borówki i poziomki świeże maliny i brzoskwinie
dałam mu raz kaszki pyszne śniadanko wielozborzowej ale chyba od tego go brzuch bolał tak samo było po jogurcikach nestle misiowy ogródek

nie wiem czemu ale on nie toleruje produktów nestle po kaszce ryżowej ryczł misiowego ogródka nawet do ust nie chciała wziąść i ten jogurcik też mu na dobre nie wyszedł

poza tym mamy przygotowane domowe desery zawekowane z malin i borówek z poziomek z jabłek papierówek i brzoskwiń wszystko z ciocinego ogródeczka więc samo zdrowie
tak sobie też pomyślałam że przygotuję sobie takie woreczki zamrożone z warzywami na obiadek marchewka seler pietruszka buraczek jak jeszcze są dobre warzywa potem zimą już będą nie dobre a tak wyjmę i zrobię mu jedzenie

reklama
Jutrzenko ja mam takie samo zdanie.....;-)
Zresztą wygodnie dawać kupione słoiczki, a oprócz tego mlesio,mlesio i owsianka...Ja poczekam do skończenia roczku.

Do góry