reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

banan tez dziala na biegunke, moze nie tak jagody ale tez polecają go na luzne kupy:tak:

a u nas dzis po raz pierwszy byl soczek winogrona z łagodną melisa i rumiankiem i pawłowi bardzo posmakowało

reklama
stefanko kiedys cos pisalas ze Gaja obserwuje Cie jak Ty cos jesz i ze patrzy sie na widelec, czy tam lyzke:-):-) A ja gdzies przeczytalam ze to wlasnie oznacza ze dziecko jest juz gotowe na poznawanie n owych smakow, wiec moze Gaja w ten sposob daje Ci znac ze juz by chciala cos nowego:tak:;-):-)

hehheh jak tak to Kuba dziś patrzył jak tata jadł schaboszczaka aż buziaka otworzył i śledził każdy jego ruch może zjadł by jakiegoś kotleta:-D:-D:-D:-D

Sylwia ja tez mam taki zamiar. Tylko tak myślałam,że może tak od 6 mies. A stronka ciekawie wygląda. :tak:

sylwia ile on teraz zje minimalnie więc się nie opłaca za dużo czasu masz a w słoiczkach masz gotowe i ekologiczne bez konserwantów

ja też będę gotować domowe obiadki ale później jak zacznie więcej jeść a nie sloik na 2 lub 3 dni

Ja tez jeszcze calkowicie ze sloiczkow nie zrezygnuje
Ale tak powolutku trzeba sie uczyc:-):-) Marcel teraz je juz sloiczek na dzien wiec powoli moge wprowadzac moje zupki

reklama
Dziewczynki, a czy tatusiowe Waszych dzieci też im wyjadają jedzenie??
Właśnie zajrzałam do lodówki i myślałam, że coś mnie strzeli...
W nocy się nudziłam i ugotowałam Młodemu kurczaczka z marchewką, zmiksowałam to i wrzuciłam do lodówki... Teraz zaglądam, a tam zonk, w garnku nic nie ma... Dzwonie do Tomka, a ten głupek mi mówi, ze myślał że jakiś sos zrobiłam, doprawił go sobie i zjadł... Czy ci faceci kiedyś zmądrzeją??

Do góry