reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

jutrzenka paweł zjada serki z bakomy i nigdy nic mu nie bylo:tak:
my generalnie dajemy juz wszystko;-)

reklama
jutrzenka i była jakaś reakcja po bakusiu?

u nas mała zasmakowała dzisiaj w galaretce z sernika :-)
choć oczywiście zanim to nastąpiło dałam maleńki kawałeczek i nie za bardzo ale jak popróbowała to t. musiał całą górę z sernika ściąć :-D
nie podeszła jej konsystencja na początku ale jak rozgryzła w buzi to... :-)

Kata nie nic mu nie bylo, on Danio juz dawno je i jogurty Danone te z owocami na dole.
Po prostu zastanawialam sie czy sklad witaminowy nie jest odpowiedni, tak jak w Danonkach ktore sa powyzej 3 lat ze wzgledu na Wapn.
Danonkow nie kupuje, poczekam jeszcze i z pysiow chyba tez zrezygnuje skoro pisza ze powyszej 3 lat.

Sa tez takie soczki Leon w kartonach i na nich tez jest napis dla dzieci w wieku przedszkolnych i tez nie kupuje bo jakos sie boje :baffled:

A u nas nowoscia jest woda - kranowka!:szok: Zeby bylo smieszniej podawana w przedszkolu:szok:...
I po kiego diabla, czlowiek non stop na mineralce jechal????

co do wody mineralnej i wody w kranie w Polsce to nie jest tak jak się ogólnie mówi. Moja kuzynka robiła doktorat na temat wodu butelkowanej iu jak się okazało wiele wód nie spełnia norm albo wręcz jest nie zdatana do picia bo szkodliwa. I co "najzabawniejsze" woda Dobrawa polecana przez IMiD jest jedną z takich wód. MA ona wile składników które są szkodliwe dla ludzi. Zresztą woda Żywiec zdrój również w dużych ilościach jest szkodliwa dla zdrowia. Natomista moja siostra robiła badania wód butelkowych, głębinowych ( ze studni osiedlowych) i wody z kranu. I okazało się że woda z kranu przefiltrowana ( odpowiednio do danego regionu Polski) jest najzdrowszą i najbardziej wartościową wodą obecną na polskim rynku. To tak w ramach ciekawostek.

dziwne z tą wodą kranówką...

u nas dziś nowością jest activia-naturalna-własnie jadłam a młody przyleciał i am...woła...byłam przekonana że nie zje...bo na widok białego (mleka,twarogu,itp.) ucieka......a tu proszę pół kubka mi zjadł............:szok::confused::-D

reklama
pryzy w pl woda jest tragiczna niestety :-( a np. u wujostwa w niemczech można pić prosto z kranu ;-)
weroniczka to teraz mi zapodałaś... kini podaję żywca właśnie. a możesz napisać jaka woda wypadła najlepiej w testach? ja piję np. złoty potok bo odpowiada mi skład tej wody: ma dużo wapnia i jest niskosodowa - bardzo dobra w smaku
kasia nie zdziw się jak będzie miał rewolucje żołądkowe ;-)

Do góry