reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
u nas były na topie parówki cielęce z pekpolu.-wcinał aż mu się uszy trzęsły-były tylko w jednym sklepie w mieście u moich rodziców.-załatwiłam mu w innym -to przestał je lubić-od czasu kiedy u moich teściów zjadł kabanosa dębowego na gorąco!!!!!-no i teraz wcina kabanosy na ciepło-ale tylko dębowe z JBB.(one są takie drobno mielone)
berlinki-dawałam ale nie chciał obierałam ze skóry -za nic nie przeszły-tak samo paryżanki-był na nie!!!
pomidora nie daję bo nie lubi :-(
soki-typu kubuś -pycholandia-itp.rozrabiamy z mineralną dobrawą albo primawerą.albo woda smakowa-też czaesm mu miner.doleję.

a dziś Kuba zjadł kapustę z gołąbka-pierwszy raz (mam nadizeję że noc minie spokojnie?)-teściowa mi zagrzała gołąbka-ja myślałam że Kuba zje środek jak zawsze.....a ten jak dobrał się do tej kapusty to na siłę sobie wpychał do buzi żebym aby mu nie zabrała...:tak::-D-taki łakomczuch.

a ja cos o jedzeniu wczoraj moje dziecko ogladało książeczkę i narysowqana była kiełbaska pyta sie co to (choc dobrze wie co to) ja na to kiełbaska a on zaczął lizać kartkę ja mówię nie można jej zjeśc bo jejst narysowana a kuba wziął mn ie za reke i prowadzi do kuchni gdzie?? do lodówki i pokazuje to totot a co dziecko chciało kiełbaskę :-D:-D dostał kabanoska zjadł i znawu matkę zaprowadził do czarodziejskiej skrzyneczki:-D:-D jeszcze zażyczył sobie ogórka do tej kiełbaski normalnie prawsziwy mężczyzna:-D:-D

Dziewczyny nie wiem, może ja jakaś dziwna jestem ale Marcel próbował już chyba wszystkiego:baffled:
Nawet wątróbkę smażoną wcinał:tak:
No to ja tez chyba dziwna bo Daria też wszystko próbowała... nawet frytki z majonezem:sorry2:
Ale dalej jest na słoiczkach, bo ona je obiad o 12 a my dopiero koło 16, wiec o 12 je słoiczek a potem jeszcze od nas z talerzy wyjada wszystko jak leci

ja dzis robie na obiad spagetti i zamierzam dac kubie, mam nadzieje ze nic mu nie bedzie. Sos ze sloika Knorr ale wyczytalam ze bez brwnikow, konserwntow i innych swinstw.
On lubi te wloska smaki bobovita, wcina wszystkie a najchetniej tunczyka wiec powinno mu domowe smakowac :tak::tak:

reklama
Do góry