reklama
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
kata ja wszystkie soczki rozrabiam z wodą bo wszystkie tak samo słodkie
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
a kuba dzis zjadl cala biala kielbase , mielismy w zurku na obiad i dalam mu cala i zjadl
a soki tez rozcienczam
a soki tez rozcienczam
kasiamaj
mama 2007/2010
Grzechotka-ja tez kupuję właśnie pycholandię-nie jest ona taka kwaskowata jak niektóre z tych soków!!!-Kuba bardzo ją lubi-i też nic nie jest mu po nich.najbardziej lubi jabłko -marchew -banan.kiedyś dałam mu też ten z dużej butli-nie wiem Vitannella???-czy jakoś tak-też nic mu nie było!
a no i zawsze robię pół/pół z wodą.
a no i zawsze robię pół/pół z wodą.
kurde to ja chyba też zacznę młodej ją rozrabiać z wodą ja sama piję prosto z buteleczki ale dla niej są za słodkie
kinia wreszcie polubiła paróweczki i mogę je na stałe wpisać do skromnego menu ;-):-) mam tylko pytanie: obieracie ją z flaczka? :-) bo ja tak, boję się, że gdzieś jej w żołądku stanie jak np. skórka pomidora sama nie wiem
z biedronki mogę jeszcze polecić takie małe ciasteczka z ziaren. uwielbia je! a tam jest i sezam i orzeszki i słonecznik, rodzynki klejone są chyba karmelem. daję jedno dziennie bo pieruńsko słodkie
kinia wreszcie polubiła paróweczki i mogę je na stałe wpisać do skromnego menu ;-):-) mam tylko pytanie: obieracie ją z flaczka? :-) bo ja tak, boję się, że gdzieś jej w żołądku stanie jak np. skórka pomidora sama nie wiem
z biedronki mogę jeszcze polecić takie małe ciasteczka z ziaren. uwielbia je! a tam jest i sezam i orzeszki i słonecznik, rodzynki klejone są chyba karmelem. daję jedno dziennie bo pieruńsko słodkie
Paula21
Grudzień '07
Kata ja wcześniej obierałam parówkę ale już tego nie robię bo Jula czwórki w paszczy ma to pięknie gryzie
Aczkolwiek pomidora sparzam i obieram
Do picia u nas zazwyczaj woda- zwykła bądź smakowa. Albo sama daję smaka wciskając cytrynkę ;-)
Soczki też od czasu do czasu no i kompociki mamusi produkcji
Aczkolwiek pomidora sparzam i obieram
Do picia u nas zazwyczaj woda- zwykła bądź smakowa. Albo sama daję smaka wciskając cytrynkę ;-)
Soczki też od czasu do czasu no i kompociki mamusi produkcji
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
ja obieram ze skórki parowki ale kuba tylko jedne preferuje takie tutaj z łódzkiego sklepu
a zjadl ostatnio kabanosa drobiowego calego
i dzisiaj miche porzeczek
a zjadl ostatnio kabanosa drobiowego calego
i dzisiaj miche porzeczek
reklama
jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
ja kupuje glownie Berlinki i tez obietram ze skorki