reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

reklama
Grzechotka-ja tez kupuję właśnie pycholandię-nie jest ona taka kwaskowata jak niektóre z tych soków!!!-Kuba bardzo ją lubi-i też nic nie jest mu po nich.najbardziej lubi jabłko -marchew -banan.kiedyś dałam mu też ten z dużej butli-nie wiem Vitannella???-czy jakoś tak-też nic mu nie było!
a no i zawsze robię pół/pół z wodą.

kurde to ja chyba też zacznę młodej ją rozrabiać z wodą :tak: ja sama piję prosto z buteleczki ale dla niej są za słodkie
kinia wreszcie polubiła paróweczki i mogę je na stałe wpisać do skromnego menu ;-):-) mam tylko pytanie: obieracie ją z flaczka? :-) bo ja tak, boję się, że gdzieś jej w żołądku stanie jak np. skórka pomidora :sorry2: sama nie wiem :confused:

z biedronki mogę jeszcze polecić takie małe ciasteczka z ziaren. uwielbia je! a tam jest i sezam i orzeszki i słonecznik, rodzynki :tak: klejone są chyba karmelem. daję jedno dziennie bo pieruńsko słodkie :-p

Kata ja wcześniej obierałam parówkę ale już tego nie robię bo Jula czwórki w paszczy ma to pięknie gryzie :tak:
Aczkolwiek pomidora sparzam i obieram :tak:

Do picia u nas zazwyczaj woda- zwykła bądź smakowa. Albo sama daję smaka wciskając cytrynkę :tak:;-)
Soczki też od czasu do czasu :tak: no i kompociki mamusi produkcji :-p:-D

to niech poje trochę bez flaczka, zasmakuje bardziej a potem nie będę obierać ;-)
młodej do mineralki też dzisiaj wkropiłam cytrynki :-p fajna orzeźwiająca woda :tak:

ja obieram ze skórki parowki ale kuba tylko jedne preferuje takie tutaj z łódzkiego sklepu
a zjadl ostatnio kabanosa drobiowego calego:szok:
i dzisiaj miche porzeczek

ja parówki kupuję w biedronce - drobiowe w kilogramowym opakowaniu - są pyszne!
skoro paróweczki polubiła to i może kabanoska podziamie :-) kiedyś dawałam i nie chciała ;-) przydałyby się na podróż :tak:

reklama
Do góry