reklama
kal.aga
mama Łukasza i Krzysia
Łukasz tez parówek nie lubi, już woli zwyczajną (kiedyś tatuś dał mu popróbować)
dota nie wiem ale jak zapodaję coś nowego to mina nietęga a tak to chociaż zje ;-)
a tak się wycwaniła po ostatniej chorobie, że jak coś nowego je to najpierw wystawia czubek języka a dopiero potem zje lub nie syropem ją faszerowaliśmy na siłę to teraz mamy pannę ostrożnicką
a tak się wycwaniła po ostatniej chorobie, że jak coś nowego je to najpierw wystawia czubek języka a dopiero potem zje lub nie syropem ją faszerowaliśmy na siłę to teraz mamy pannę ostrożnicką
kasiamaj
mama 2007/2010
Kuba parówki uwielbia-ale tylko cielęce z miejscowości gdzie mieszkają moi rodzice -innych nie tknie!!!-kroję mu na plastry i szufluje widelcem.
a od kilku dni zjada ziarno słonecznika.-bo widział jam my łupiemy sobie taki prażony i też chciał.-no i mu zasmakowalo :-)
a od kilku dni zjada ziarno słonecznika.-bo widział jam my łupiemy sobie taki prażony i też chciał.-no i mu zasmakowalo :-)
grzechotka
Grudniowa mamusia Kubusia
Kuba tez uwielbia parówki jest parówkożercą ale niestety nie może ich jeść bo dodaja do nich mleko. Czasem mu daję jedna to zjada w 1 minute samą parówkę a potem chleb dopiero.
no ja dalam malemu tej kaszy kus-kus i wsio ok. wczesniej dostawał i gryczana i jęczmienną a tej jakos sie bałam bo ona nie jest gotowana tylko zalewana woda i jakos nie moglam sie przekonac.
ale w koncu zjadł i mysle ze bardzo mu smakowało
ale w koncu zjadł i mysle ze bardzo mu smakowało
alex3meyer
Matka gagatka
Viki- my juz od jakiegos czasu dajemy kus kus i tez nigdy nic nie bylo.....:-)
kasiamaj
mama 2007/2010
a ja już nie wiem co wymyślać na śniadania i kolacje -mały ma jakiś strajk obiade to jeszcze jak cię mogę zjada ale inne rzeczy to ma opór
reklama
Paula21
Grudzień '07
Kasia u nas różnie...;-)
parówka, jajo na twardo z majonezem lub ketchupem żeby nie zapychało, kanapeczka z wędlinką lub z dżemem, manna z owockiem, kaszka, omlet, hmmm...
parówka, jajo na twardo z majonezem lub ketchupem żeby nie zapychało, kanapeczka z wędlinką lub z dżemem, manna z owockiem, kaszka, omlet, hmmm...