reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nowości w brzuszkach naszych maluszków

dzisiaj jej zapodałam parówkę-bobaska w zupie (zmieliłam blenderem bo gryźć nie chce). bo samej parówki jako takiej nie lubi. a zupę zjadła całą! :szok:

reklama
hehe....a co to corcia nie chce gryzc? mamusia pomyslowa:tak:

W Realu jest promocja na obiadki Gerbera i kaszki bobowity:-)

dota nie wiem ale jak zapodaję coś nowego to mina nietęga :baffled: a tak to chociaż zje ;-)
a tak się wycwaniła po ostatniej chorobie, że jak coś nowego je to najpierw wystawia czubek języka a dopiero potem zje lub nie :angry: syropem ją faszerowaliśmy na siłę to teraz mamy pannę ostrożnicką :wściekła/y:

Kuba parówki uwielbia-ale tylko cielęce z miejscowości gdzie mieszkają moi rodzice :tak::-D-innych nie tknie!!!-kroję mu na plastry i szufluje widelcem.

a od kilku dni zjada ziarno słonecznika.-bo widział jam my łupiemy sobie taki prażony i też chciał.-no i mu zasmakowalo :tak::-)

Kuba tez uwielbia parówki jest parówkożercą ale niestety nie może ich jeść bo dodaja do nich mleko. Czasem mu daję jedna to zjada w 1 minute samą parówkę a potem chleb dopiero.

no ja dalam malemu tej kaszy kus-kus i wsio ok. wczesniej dostawał i gryczana i jęczmienną a tej jakos sie bałam bo ona nie jest gotowana tylko zalewana woda i jakos nie moglam sie przekonac.

ale w koncu zjadł i mysle ze bardzo mu smakowało:tak:

reklama
Kasia u nas różnie...;-)
parówka, jajo na twardo z majonezem lub ketchupem żeby nie zapychało, kanapeczka z wędlinką lub z dżemem, manna z owockiem, kaszka, omlet, hmmm...

Do góry