reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

Azorek wklej, wklej... Napewno przeslodko wyglada w takiej pozycji hihi ja caly czas mysle jak Alex bedzie wkladal nozki do buzi ale jakos nie potrafie sobie tego wyobrazic;-)

reklama
A mój Synek dzis rano po przebudzeniu zawołał coś jakby "mama" :szok::szok:
Aż mnie zamurowało :tak:
Spojrzałam na Męża ale On tez mówi że tak słyszał :-D
Chyba nie można powiedzieć że już powiedział MAMA ale ważne że coś chłopak próbuje :-);-):tak::-D

Adas to juz od dawna takie mamamamaaa wydaje z siebie a nawet nieee -
ale jest to pozbawione znaczenia wiec sie nie podniecam, pzypadkowy zlepek dzwiekow ale jakich milych:-)

no to mam zdjecie Amelki zgietej tu akurat siegala do kaczuszki swojej ulubionej:)):-Di tu juz sie zaczynala podnoscic -niestety ciezko tak maluszka uchwycic ona jest ciagle w ruchu:zawstydzona/y::-D:-D
photo0329.jpg

jak siega do stopek i chce je dobuzki wsadzic to sie na boki przechyla i tak smiesznie kiwa hehehe nozki ma chyba za ciezkie i raczkami nie umie ich pociagnac do buzki;-):-D

reklama
A mój Synek dzis rano po przebudzeniu zawołał coś jakby "mama" :szok::szok:
Aż mnie zamurowało :tak:
Spojrzałam na Męża ale On tez mówi że tak słyszał :-D
Chyba nie można powiedzieć że już powiedział MAMA ale ważne że coś chłopak próbuje :-);-):tak::-D

Dobrze, że te próby zaczyna od tego najważniejszego słowa ;-)

moja wkłada stopy do buzi leżąc na pleckach ale ajbardziej jej smakują gołe przy przewijaniu :-D

Moja jeszcze nie wie, że ma nogi ;-)

no to mam zdjecie Amelki zgietej tu akurat siegala do kaczuszki swojej ulubionej:)):-Di tu juz sie zaczynala podnoscic -niestety ciezko tak maluszka uchwycic ona jest ciagle w ruchu:zawstydzona/y::-D:-D
photo0329.jpg

Pięknie siedzi!!

Do góry