reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

reklama
ja nie wiem czy to jest jakas umiejetnośc ale moja Rozgawiazda kradnie :) Kradnie wszystko co popadnie - smieci z kosza, słoiki ze spiżarni, mokre pranie z miski a ostatnio nawet ukradla swojemu kuzynowi Frankow szynke z kanapki.
Poza tym bardzo interseuje ją szczotka do wc i sama miska ustępowa. raz zlapalam ja jak zamaczala w niej skarpetki swojego tatusia :D
Równiez lubi spożywac mydło i patyczki do czyszczenia uszu.
I w ogóle to sie awanturuje i ciagle mowi - nenenenenene.
Chyba nadszedł okres buntu i naporu :)

Z tym podkradanie to moja tez tak ma -po prostu ciekawośc jest silniejsza .Moja za to ma defekt w postaci uciekania.Ja zanim wyjmę wózek z bagażnika to panna już daleko ode mnie aż strach bo schody są.I jeszcze jak widzi ,że biegne za nią to ona tez przyspiesza do tego sie cieszy w głos.:no::no:
Albo na spacerze w wózku siedziec nie chce więc idziemy na pieszo ja w jedną strone a ona w drugą i jak ją zabieram to ryczy .:angry::angry::angry::angry::angry:

Ninka dzisiaj zaczęła chodzić przy meblach - dotąd tylko się podciągala i przy nich stala, kręciła się na paluszkach itp., a dziś odkryła, że można się przemieszczać podpierając mebla:) a jak ją chwyciłam pod paszki to chodziła normalnie w przód (tyle że akurat tego nie chcę jakoś specjalnie trenować); jakby co, pierwsze butki do chodzenia już są:)))

reklama
Mój Adrianek tez chce się spotkać z Waszymi Dziewczynami :-D:-D:-D

Adi też jeszcze samodzielnie nie chodzi, tylko przy meblach i za ręce (rękę) i ostatnio sam sobie spacery robi a mianowicie łapie się fotela obrotowego i razem z nim sie kręci spacerując :tak:;-)

Do góry