reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowe umiejętności naszych dzieci

reklama
ja nie wiem czy to jest jakas umiejetnośc ale moja Rozgawiazda kradnie :) Kradnie wszystko co popadnie - smieci z kosza, słoiki ze spiżarni, mokre pranie z miski a ostatnio nawet ukradla swojemu kuzynowi Frankow szynke z kanapki.
Poza tym bardzo interseuje ją szczotka do wc i sama miska ustępowa. raz zlapalam ja jak zamaczala w niej skarpetki swojego tatusia :D
Równiez lubi spożywac mydło i patyczki do czyszczenia uszu.
I w ogóle to sie awanturuje i ciagle mowi - nenenenenene.
Chyba nadszedł okres buntu i naporu :)

Z tym podkradanie to moja tez tak ma -po prostu ciekawośc jest silniejsza .Moja za to ma defekt w postaci uciekania.Ja zanim wyjmę wózek z bagażnika to panna już daleko ode mnie aż strach bo schody są.I jeszcze jak widzi ,że biegne za nią to ona tez przyspiesza do tego sie cieszy w głos.:no::no:
Albo na spacerze w wózku siedziec nie chce więc idziemy na pieszo ja w jedną strone a ona w drugą i jak ją zabieram to ryczy .:angry::angry::angry::angry::angry:

Ninka dzisiaj zaczęła chodzić przy meblach - dotąd tylko się podciągala i przy nich stala, kręciła się na paluszkach itp., a dziś odkryła, że można się przemieszczać podpierając mebla:) a jak ją chwyciłam pod paszki to chodziła normalnie w przód (tyle że akurat tego nie chcę jakoś specjalnie trenować); jakby co, pierwsze butki do chodzenia już są:)))

reklama
Mój Adrianek tez chce się spotkać z Waszymi Dziewczynami :-D:-D:-D

Adi też jeszcze samodzielnie nie chodzi, tylko przy meblach i za ręce (rękę) i ostatnio sam sobie spacery robi a mianowicie łapie się fotela obrotowego i razem z nim sie kręci spacerując :tak:;-)

Do góry