reklama
MALINKA2109
Fanka BB :)
Brawa dla dzieciaczków!!!
Tomasz już łazi sam i zaczyna biegać.....
Tomasz już łazi sam i zaczyna biegać.....
Gratulacje, wszystkim ciekawskim świata Sierpiątkom ;-)
nasz Miko zaczął stawiać pierwsze kroczki na początku sierpnia. Namiętnie zaczął chodzić samodzielnie w swoje urodzinki (20.08). Wczoraj tak biegał po mieszkaniu, że poleciał na kant szafki i ma limę nad okiem (wygląda jakby wrócił z meczu bokserskiego).
Płaczu było co niemiara, ale po godzinie znowu biegał ;-)
nasz Miko zaczął stawiać pierwsze kroczki na początku sierpnia. Namiętnie zaczął chodzić samodzielnie w swoje urodzinki (20.08). Wczoraj tak biegał po mieszkaniu, że poleciał na kant szafki i ma limę nad okiem (wygląda jakby wrócił z meczu bokserskiego).
Płaczu było co niemiara, ale po godzinie znowu biegał ;-)
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Gratulacje dla wszystkich zdolniachów!
Zosia też już biega(!) ucieka i już nie chce dawać rączki, żeby ja oprowadzać wiec zakupiłam ten plecaczek biedronkę ze smyczką, żeby daleko nie uciekała:-)
Zosia też już biega(!) ucieka i już nie chce dawać rączki, żeby ja oprowadzać wiec zakupiłam ten plecaczek biedronkę ze smyczką, żeby daleko nie uciekała:-)
andariel
mama super dwójki :]
nowa umiejętność Niny: pokazywanie palcem na pupę i pukanie nim w pieluszkę na znak, że jest e-e padłam za śmiechu jak to odkryłam)) teraz wystarczy ją spytać "gdzie jest kupa" a ona zaśmiewając się puka w pampka
a ja życzę sobie, by równie dobrze pokapowala, że e-e ma być w nocniku, a nie w pampku czy gatkach, hehe
a ja życzę sobie, by równie dobrze pokapowala, że e-e ma być w nocniku, a nie w pampku czy gatkach, hehe
MALINKA2109
Fanka BB :)
Hhihi super!Gratuluje Nince!Super to musi wyglądać!!
andariel
i zapomniałam dopisać, że dziś Ninka nas bardzo zdziwiła, ponieważ zaczęła się puszczać mebli i stać na chwiejnych nóżkach domaga się już prowadzenia za rączki - do przodu! nie spodziewaliśmy się, że tak szybko jej się chodzenie spodoba
A moja panna nie ma zamiaru chodzić jeszcze i tez jak jej się spytam gdzie ma fuch to pokazuje na pieluche i od razu ją szarpie a jak leci w radio KOMBI to od razu macha rączkami i chce tanczyć, słowo 'mama" usłyszałam chyba ze 2 razy na tapecie jest tata kaka kuku amam dada, jak jej cos nie pasi przy zabawie z rodzenstwem to zaraz do bicia się bierze i ciągnie za włosy!!!
czy są jeszcze jakies sierpniowe nie chodzące szkraby?
czy są jeszcze jakies sierpniowe nie chodzące szkraby?
andariel
sempe - moja przecież; samodzielnie nie śmiga, wciąż raczkowanie na tapecie; nawet jej się pchanie pchacza (???) znudziło już; za raczki jej nie prowadzimy, bo nie chcemy; więc sobie tupta przy meblach w boki, albo stoi przy stole i się kiwa, tańcuje itp.; ale nie chodzi;
reklama
dominiczka87
Sierpniowa mama 2009
Zosia mówi mama, tata, baba, dziadzia, ciocia, dzidzia, lala, kaka, powtarza jak robi kotek, piesek, krówka i kurka. Zaczęła rysować kredkami w zeszycie, na topie teraz jest wkładanie piankowych klocków jeden w drugi no i ich ukłądanie w piramide(tzn mama ma układac a Zosia burzy:-) )
Podziel się: