reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowa fura czyli przesiadamy sie do spacerówki

Ell my już właśnie od ok 3m-cy mamy ten wózek i naprawdę jestem z niego bardzo zadowolona bardzo dobrze się prowadzi jest bardzo wygodny ja na jego temat moge wypowiadać się tylko w samych superlatywach :tak: Wszędzie można wnim wjechać opanowany park Chorzowski wzdłuż i w szerz a wiesz jakie tam są nieraz wertepki i korzenie itp> niesprawdzony tylko na plaży ale też według opini sprzedawcy ma się nieźle spisywać wogóle sprzedawca polecił nam go spośród chyba 12 wózków w tej klasie tzw średniej. Wózek ten kupiliśmy w sklepie więc niestety ja za niego zapłaciłam ok 600 zł no ale to było jakiś czas temu być maże mamy też troszkę inny model bo nasza to wersja winter ze śpiworkiem pałąka nie mamy bo wtedy nie mieli mamy zamówiony ale w sumie nie widzę potrzeby jego montowania.Bardzo fajnie się rozkłada proktycznie do leżącej pozycji .Sandra ma w nim bardzo dużo miejsca i uwielbia w nim jeździć Naprawdę wszystkim bardzo go polecam

1006003ug7.jpg

1006013rv1.jpg

a tak wygodnie sobie w nim spi

1005819ri2.jpg

reklama
kakaw dzieki uspokoiłaś mnie:) cieszę się, bo mi właśnie też wydawał sie on łatwy wprowadzeniu, pomimo podwójnych kół, no i najwazniejsze rozkładane oparcie i podnoszony podnożek:) i my mamy okrycie na nogi, nie wiedziałam, że spiworek tez jest w tym modelu

Fajne Wasze wozeczki:-):-)
My jedziemy w sobote na zakup parasolki i 1na razie wybor to Coneco Polo ale zobaczymy jescze w sklepie inne....- to bedzie aki wozek na wyjazdy dalsze, bo blisko domu poki Mati jeszce bedzie chail jezdzic zamierzam uzywac naszej starej wielkiej spacerowki

i fotelik tez musimy kupic'
jakie macie foteliki??

wózeczek do nas dotarł,miałaś rację kakaw jest bombowy! Mała jest bardzo zadowolona i zasnęła po raz pierwszy od wieków na spacerku:szok:, bardzo łatwo się składa:) parę sekund i już, i po złożeniu wcale nie jest taki duży, bez problemów wchodzi do bagażnika i do tego zajumuje u nas 1/3 miesjca tego co wcześniej deltim. Nie wspomnę jak łatwo mozna odmontować koła:szok:. A prowadzi sie jeszcze łatwiej :tak:takiej wygody niespodziewałam się.

Teraz czekam na fotelik:-D

Aniu76 my wybralismy Ramatti venus-zresztą sporo dziewczyn chyba właśnie ten wybrało:-D

Ania my mamy maxi cosi top line...Chcielismy tego Maxi cosi Tobi ale pani w sklepie doradzila nam tego...No i co tu duzo gadac-jestesmy zadowoleni bardzo...Mloda chetnie w nim siedzi... Ciesze sie ze nie wzielismy tego Tobi bo jak jestesmy gdzies w plenerze-i robimy np.grilla to wyciagam mlodej fotelik i ma gdzie siedziec...A ten tobi ma te sztywne szelki i przeszkadzalo by mlodej w siedzeniu tak na "luzaka"...:-)

Pati -Patrzylam wlasnie roznica miedzy Maxi cosi Tobi a Maxi Cosi Tobi Top Line to prawie 300zl, no zalamac sie mozna...

ell-a ramatti venus 319 zl znalazlam..trzeba bedzie w sklepie poogladac...bo w necie to za duzo roznic nie widze..
dzieki dziewczyny:-):-)

Ramatti w sklepie w Gdańsku 290 zł chociaż ja akurat kupiłam na allegro ale gratis dostałam cymbałki little tikes (a raczej Lolo dostał ;)) a jest naprawdę super - tez ma testy w Niemczech robione i dobrze wypadł i bardzo wygodny jest

My też zachwalamy Ramatti- wygodny, przestronny, łatwy w czyszczeniu, trzyma główkę Matiemu bo jest głęboki i do spania się rozkłada:tak:

reklama
Do góry