reklama
anaa, przecena była na 450,00 (z ponad 600,00). A wózek kupiliśmy w sklepie Gucio (Warszawa) przy metrze Ursynów.
Tak swoją drogą - Warszawianki - nie wiem, czy już ten sklep polecałam, ale jeśli nie to polecam. Jest świetnie zaopatrzony - lubię tam kupować. I jakaś taka miła i kompetentna obsługa.
Tak swoją drogą - Warszawianki - nie wiem, czy już ten sklep polecałam, ale jeśli nie to polecam. Jest świetnie zaopatrzony - lubię tam kupować. I jakaś taka miła i kompetentna obsługa.
ja oczywiście jeszcze nie kupiłam spacerówki, ale mam 2 typy lecz nie mogę ich nigdzie znaleźć w realu żeby podotykac wszystko i posprawdzać naocznie. Dziewczyny jak któraś z was ma taki wózek to napiszcie mi + i - i czy jesteście zadowolone.
1 typ
SUPER LEKKA SPACERÓWKA CHICCO PONEE XS-EXPRESS !! (176900940) - Aukcje internetowe Allegro
2 typ
WÓZEK SPACEROWY BEBE CONFORT ALLEGRO PLUS BB RED (185155908) - Aukcje internetowe Allegro
1 typ
SUPER LEKKA SPACERÓWKA CHICCO PONEE XS-EXPRESS !! (176900940) - Aukcje internetowe Allegro
2 typ
WÓZEK SPACEROWY BEBE CONFORT ALLEGRO PLUS BB RED (185155908) - Aukcje internetowe Allegro
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Irmaa, ja mam ten bebe confort, i... trudno powiedzieć jak się sprawuje bo Martusia nie chce w nim jeździć. Ona się chyba przyzwyczaiła do dużej, wygodnej karocy i teraz jej gabaryty pojazdu nie pasują Minusem jest to, że podnóżka nie da się podnieść i zablokować (można tylko przy rozłożonym oparciu), więc nóżki jej dyndają, a to chyba niezbyt wygodne, jak troszkę podrośnie i sięgnie nóżkami do podpórki, problem zniknie. No i daszek niezbyt dobrze osłania od słońca. Więcej na razie powiedzieć nie mogę, jak się Żabcia przyzwyczai i trochę pojeździmy to napiszę co i jak.
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Irmoo ja niesty nie pomoge ci bo nie mam ani jednego ani drugiego . Z wyglądu podoba mi się ten chicco ale o wygląd tu nie chodzi :-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Irmaa ja polecilabym ci ten pierwszy chicco-jak pracowalam w hurtowni dzieciecej te sprzedawaly sie dobrze,latwe w skladaniu,lekkie,poreczne bo z fajna raczka,koszyk tez na zakupy oki i dosyc wygodny...Ten Bebe confort tez mielismy ale srednie bylo zainteresowanie-nawet bardzo srednie....kupila go w koncu siostra mojej kolezanki(szefowej dokladnie) i to po cenie zakupu naszego zeby tlko sie jej pozbyc....
No dla dziewczynki to mus czerwony muszą przysłac. My mamy niebieski i kupiłam go tutaj tzn. w Szwecji na promocji. Dla chłopaka niebieski jest ok. Irmaa zadowolenia z zakupu Ci zyczę :-) Bo ja jestem zadowolona- Mati może i poleżec i posiedziec a ja spokojnie mogę zakupy pomieścic
reklama
Podziel się: