reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nocnikowe sprawy

reklama
Gratulacje dla Konradka!!!

my mamy nocnik i Marta jezdzi na nim po calym mieszkaniu:-D ale jeszcze nigdy nie zrobila w niego siusiu narazie ucze ja do czego sluzy, no i ucze ja ze jak zrobi kupke to ma mi powiedziec wiec jak zrobi to mowi aaa i pokazuje na pieluche ja juz uwazam to za maly sukces no i zatyka sobie nos hahahah:-D ze fuj fuj jak ja sadzam na nocnik to sie smieje mysli chyba ze to jakies krzeselko takrze my jeszcze dlugo bedziemy pieluszkowe, narazie oduczam ja od smoczka w dzien nie daje jej ale jak zasypia to nagle sobie o nim przypomina:-( i wola heheh kwestja czasu i sie pozbedziemy:-)

Mój syn potrafiłby cały dzień z kupą biegac w pampku:baffled::baffled:
A pielucha w okolicach kolan tez mu nie przeszkadza:rofl2::rofl2::rofl2:

No ja muszę się pochwalic że Madzia od kilku dni woła że chce siku, no i byłabym bardzo szczęśliwa gdyby zrobiła na nocnik:baffled: Ona niestety posiedzi chwilkę na nocniku, zejdzie z niego i zrobi na dywan:sorry2: Jak zrobi kupkę (tylko w pampka) to przychodzi i mówi bee i macha ręką przed noskiem, że tak śmierdzi:-p

heheh...u mnie było tak że jak Lilia zrobiła kupę to od razu przynosiła pampersa na zmiane...ale piszczala jak ją gonilam żeby przebrać...a teraz, odkąd chodze do pracy już tak nie ma....oj, nie ma kto jej uczyć.....łeeeeeee!!!!!

reklama
sikoreczko - to już coś, oby tak dalej
Anii, Ola robiła podobnie z tym przynoszeniem pampa hihi... a wczoraj (zdarzało się to już wcześniej) widząc brata jak korzysta z toalety zaczęła siadać na nocnik i mówiła "si", no to jej zdjęłam pieluszkę, ale nic z tego nie wyszło, tyle że to taki dobry trening. ;-)

Do góry