reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

Hehehehhe u nas równiez nie jest łatwo on tak samo próbuje zwiewac, wszystko go interesuje, wzorek na panelach albo okruszek, jak go zabawie to sprawdza piętą czy twarda podłoga i czy fajny odgłos jest... mówie wam a dzisiaj tak sie naciągał do zabawki ze spadł i nocnik wylądował na nim. Kupa śmiechu..... na szczescie te posiedzenie było bez zawartości.....uf
Ja zaobserwowałam ciekawą rzecz - jak siedze przy mlodej na nocniku (tzn ona - nie ja ;-):-D ) to sie wierci, wyciąga rączki, próbuje sie na mnie podciągać... a jak odejde to tylko patrzy w moja strone i szybciej efekty przychodza :tak:

reklama
Ja zaobserwowałam ciekawą rzecz - jak siedze przy mlodej na nocniku (tzn ona - nie ja ;-):-D ) to sie wierci, wyciąga rączki, próbuje sie na mnie podciągać... a jak odejde to tylko patrzy w moja strone i szybciej efekty przychodza :tak:
u nas tak jest ze wszystkim
mama w zasiegu wzroku, ale nie reki i jest bardziej samodzielny, kupa jest w nocniku jak wychodze do lazienki i wracam, jak siedze przy nim to meczy i meczy

Hmm, musze wiec do Ikei podskoczyc:)

Też mam takie 2 i bardzo sobie chwalę u teściowej mam taki zwykły z kaczuszką i to jest porażka , pupa wpada zagłęboko do środka i małemu niewygodnie.
W biedronce są fajne nocniczki po ok 15 zł ale chyba tylko z pozytywką ( i nakładki na sedes super wygodne - wypróbowane !)

Nie mam biedronki w UK:) hehehe
A te z pozytywka zdaja egzamin? Czy to tylko pic na wode?

Ups, a może masz w UK ladybird? :-D
My mamy bez pozytywki, moim zdaniem to zbędny bajer.
Wysadzam juniora na ten zwykly nocnik od ponad 5 miesiecy i na dziś ok. 80% siuśków i 100% kupek trafia do niego.

Ups, a może masz w UK ladybird? :-D
Wysadzam juniora na ten zwykly nocnik od ponad 5 miesiecy i na dziś ok. 80% siuśków i 100% kupek trafia do niego.

Super, jak kupie w koncu nocniczek to sie do ciebie zglosze po lekcje hehe.

Pozytywki do bajerów bym raczej nie zaliczyla, mnie irytowala na maxa :) Czajcie: siedzi Milka, siuska puscila, zaczyna grac melodyjka... czekamy na 2 a tu kibel pitoli, mloda sie rozprasza, ale czekamy w takt twinkel twinkel ... uff idzieee... po wszystkiemu najpierw trzeba mała zapakowac w pampka i ubrac a ten namietnie gra poki go nie opróżnisz, zajoba mozna dostac :D tak więc odradzam melodyjki, chyba ze sa takie, ktore zadzwiecza po strzale i cichna, ale wątpie bo to łopatologiczna konstrukcja zwierania przynajmniej w tych tanszych nocnikach.

Pozytywki do bajerów bym raczej nie zaliczyla, mnie irytowala na maxa :) Czajcie: siedzi Milka, siuska puscila, zaczyna grac melodyjka... czekamy na 2 a tu kibel pitoli, mloda sie rozprasza, ale czekamy w takt twinkel twinkel ... uff idzieee... po wszystkiemu najpierw trzeba mała zapakowac w pampka i ubrac a ten namietnie gra poki go nie opróżnisz, zajoba mozna dostac :D tak więc odradzam melodyjki, chyba ze sa takie, ktore zadzwiecza po strzale i cichna, ale wątpie bo to łopatologiczna konstrukcja zwierania przynajmniej w tych tanszych nocnikach.

Hahahahaha, no teraz to mnie chyba przekonalas zeby kupic najzwyklejszy:)

reklama
Do góry