reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Super! Gratuluję!

I popieram Martę :tak:
Ja sama również nie chciałabym aby mi pod tyłkiem coś grało gdy robię kupę:-D a już wogóle żeby świeciło:szok: ale można zrobić też tak jak mój tata w swojej toalecie - zamontować radio które się załącza w momencie zapalenia światła:baffled:
ale twój tato pomysłowy :tak::tak::tak:
co do świecenia to ja mam deskę która świeci i jakoś mi nie przeszkadza w robieniu kupy ;-) , powiedziałabym raczej że w nocy robi robotę bo nie muszę świecić swiatła:-p

dziewczyny który:

Nocnik HOPPOP ARCO Aqua 24h WAWA (1099441409) - Aukcje internetowe Allegro

Nocnik HOPPOP DONUT Aqua 24h WAWA (1071965853) - Aukcje internetowe Allegro

FISHER PRICE N8939 NOCNIK ZABKA Z WKLADKA +GRATISY (1090692994) - Aukcje internetowe Allegro

TE DWA PIERWSZE MI SIĘ STRASZNIE PODOBAJĄ WIEM ZE TO TYLKO NOCNIK ALE ONE TAKIE ŁADNE TYLKO NIE WIEM CZY WYGODNE CO MYŚLICIE??

jeszcze myślałam o takim ale on za bardzo bajerancki

BOON rewelacyjny nocnik treningowy schodek 3 w1 (1117307164) - Aukcje internetowe Allegro

a ten znowu fajny bo podeścik z niego można zrobić

LINDAM NOCNIK MODEL LD158 - 3 W 1 !!!! (1112591119) - Aukcje internetowe Allegro

ja z własnego doświadczenia wiem ze nocnik musi być wytrzymały Pati z 4 połamała nim sie nauczyła korzystać bo nocnik to przecież świetna zabawka...:sorry2::sorry2:

aga
Gdybym nie liczyła się z kosztami to wybrałabym BOON - SUPER :tak:

Na miejscu używamy żabki z Fisher Price'a i jestm z niego zadowolona :tak:

A do Pl kupiliśmy te nocniczki - trony co Kasiula wkleiła :tak: - jak w praktyce się sprawdzają tego jeszcze nie wiem

aga
Gdybym nie liczyła się z kosztami to wybrałabym BOON - SUPER :tak:

Na miejscu używamy żabki z Fisher Price'a i jestm z niego zadowolona :tak:

A do Pl kupiliśmy te nocniczki - trony co Kasiula wkleiła :tak: - jak w praktyce się sprawdzają tego jeszcze nie wiem

kurcze ja myślę ze on taki wydziwiany ale wrażenie robi
no i wielkościowo to na spory wygląda...
nie umiem ię zdecydować skłaniam się do tych HOPPOP ale one nie mają opieradełka no i może nie wygodnie
bosh ale mam problemy hahahahahaha ŻYCIE MATKI JEST CIĘŻKIE :-)

kurcze ja myślę ze on taki wydziwiany ale wrażenie robi
no i wielkościowo to na spory wygląda...
nie umiem ię zdecydować skłaniam się do tych HOPPOP ale one nie mają opieradełka no i może nie wygodnie
bosh ale mam problemy hahahahahaha ŻYCIE MATKI JEST CIĘŻKIE :-)
No walaśnei z powodu braku oparcia ja bym ich nie wybrała

reklama
Do góry