reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Taa i moze jeszcze fosforyzujacy papier toaletowy co byłoby ciekawsze podcieranie pupy:tak:
Po co Ci takie cos Uleńka ? :)
ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan- nocnik słuzy do siusiana a jak chce małemu sprawic radoce to bach na hustawke itp.

Martolinka :-D myslę, ze nie ma co porównywać grających nocniczków, które są bardzo popularne na rynku do fosforyzującego papieru do pupy :baffled:
No ale myślę, że każda mama zrobi co zechce - jedna kupi grający, druga nie.
Nie będziemy tutaj rozprawiać na temat wyższości jednego produktu nad drugi, bo w końcu każda z nas jest inna i każda z nas ma inne zdanie - i tak jest dobrze, bo świat byłby nudny. Zakończę to bo zaraz kolejna awanti się zrobi :-D:-D:-D

Ps. właśnie zobaczyłam na allegro ile osob kupuje grające nocniki, nie jestem jedyna w tym wszechświecie!

Ostatnia edycja:
grającego nie widziałam ale podświetlany to i owszem C7 PODSWIETLANA DESKA SEDESOWA KLOZETOWA WC STAR (1090672731) - Aukcje internetowe Allegro
ja się zastanawiam nad czymś podobnym do zwykłej toalety a przy okazji żeby sedes był zdejmowany i można go na zwykły kibelek było założyć , poza tym w tych grających można chyba wyłączyć tą melodyjkę , w końcu to musi być na jakąś bateryjkę

Fajny byłby 10 lat temu..jak się wracało z imprez i trzeba było szybko trafić do muszli...:-D

My mamy nocnik njaprostszy z najprostszych z IKEA za jakiej 7 zł

Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)

Ula , ale ja wcale .nie chce sie kłocic. Po prostu nocnik to nie miejsce na zabawe. Trzeba na niego usiasc , zrobic co trzeba i zapomniec .Ale to moje zdanie - Twoje szanuje i czekam na relacje z wysadzania:-D

Sylaba GRATULACJE!!!!!!!

Wysadzam małego od ponad 2 miesięcy, wszystkie kupki ladują w nocniku odkąd zaczęlam wysadzać, z siusianiem było trudniej, ale cierpliwość poplaca jesteśmy na etapie że mały czeka z sisianiem aż go posadzę na nocniczku, oczywiście zdarza się też w pieluszki na spacerze albo po długiej drzemce no i w nocy oczywiście.
W dużej mierze nasz sukces to zasługa wielorazowych pieluszek dzięki nim mały czuje kiedy ma mokro i szybko załapał że warto na nocnik bo pupa wtedy sucha - moja mała mądra bestyjka;-)
Sylaba
Padam przed tobą na kolana i biję pokłony - bo to co osiągnełas to naprawdę nie lada wyczyn :tak::-)

reklama

Super! Gratuluję!

I popieram Martę :tak:
Ja sama również nie chciałabym aby mi pod tyłkiem coś grało gdy robię kupę:-D a już wogóle żeby świeciło:szok: ale można zrobić też tak jak mój tata w swojej toalecie - zamontować radio które się załącza w momencie zapalenia światła:baffled:

Do góry