reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

reklama
Uleńka
Nie kupuj grającego bo często później dziecko ma problemy z siusianiem (lub kupkaniem) w sytuacji kiedy cośtam nie gra...

... :tak:

E tam :-D Ja się tym nie przejmuję, mój Synek jak już tysiac razy pisałam to unikat :-D myślę, że z siusianiem do niegrającego nie będzie miał problemów :-)

Moja mama mnie i siostrę oraz siostrzenca nauczyła siusiać na nocniczek. Pytałam się jej jak się to jej udało, że w nocy nie siusiałyśmy a spałyśmy w majteczkach bez pieluszki. Podobno jak ona się kładła spać wysadzała nas przez sen. Nie wiem jak to wyglądało???? :szok::-D:-D:-D ale grunt, że nie siusiałyśmy do łóżka.

Ula ja znam przypadek ze dziecko robilo siku do tego grającego ;] a pozniej do normalnego nie chciało bo tam nie grało ;P temu chce kupic ten nocnik podobny do sedesu zeby dziecko wiedzialo ze to dla dzieci a jak bedzie duze to na dużym siku sie robi

Ula ja znam przypadek ze dziecko robilo siku do tego grającego ;] a pozniej do normalnego nie chciało bo tam nie grało ;P temu chce kupic ten nocnik podobny do sedesu zeby dziecko wiedzialo ze to dla dzieci a jak bedzie duze to na dużym siku sie robi

A grającego sedesu to fisher price jeszcze nie wymyślił??? o jaka szkoda buuuuuu...

Kasia ja kupię i grający żeby radocha była i taki zwykły. Mam nadzieję, ze moje dziecko nie będzie podobne do Twojego przypadku ;D Oliwierek jest taki bezproblemowy, a i mama z superanckiego nocnika chce mieć radochę ;D No ale może pomyślę jeszcze nad tym.

...No ale może pomyślę jeszcze nad tym.

Pomyśl, pomyśl... :tak:
Bo skoro synek taki bezproblemowy to pewnie miło by było zeby tak zostało...
A swoja drogą Twoja mama pewnie do grającego nie wysadzała... ;-)

Myślę że jest na rynku tyyyleee świetnych grających zabawek że można inny bajer w to miejsce zafundować Małemu a sobie kłopotu zaoszczędzić... :tak:

reklama
Taa i moze jeszcze fosforyzujacy papier toaletowy co byłoby ciekawsze podcieranie pupy:tak:
Po co Ci takie cos Uleńka ? :)
ja jestem zwolenniczka prostych rozwiazan- nocnik słuzy do siusiana a jak chce małemu sprawic radoce to bach na hustawke itp.

Do góry