reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nocnikowe akrobacje

Anawawka pewnie że na wc jak jej tam odpowiada :tak:, super Wam idzie trzymam kciuki dalej. Gratulacie dla Hani :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Muszę pochwalić Marysię..dzisiaj po raz pierwszy świadomie usiadła na nocnik, żeby zrobić KUPKĘ!!!!:-):-) Ale sie ucieszyłam, kolejny krok za nią..znaczy, nie chce zapeszać,
żeby to nie było jednorazowe, ale..:-)super.. Wpadek z siku brak:tak:..pampek tylko na noc:-)

Maxwell - gratki,,, właśnie się zastanawiałam jak tam u Was w tych tematach...
u nas niestety na razie Gonia na etapie ... zsikiwania się i zwracania od razu "mama kupa" :-D, przy kupie się wygina i pokazuje że ma ,,,, w żłobku ją sadzają na sedes, ale osikane ciuszki są .:zawstydzona/y: Nie wiem ile nam to jeszcze zajmie. Nocnik jej nie pasuje, jak Hanka jej swój udostępniła sama:szok::szok::szok::szok: to też nie chciała. Nie wiem co jest, przedwczoraj zsikała się , ale sama od razu gatki w dół i na nocnik siadła. Zobaczymy , nie spinam się , ale chciałabym by już Gonia tak jak Hanka była bardziej samodzielna.;-)

Maxwell brawo dla Was, dla Marysie ze załapała ocb a dla Ciebie ze wybralas odpowiedni moment na odpieluchowanie!!!
U mnie Oli bez pieluszki w dzien, zakladam na drzemkę tylko. Niestety ja muszę pamiętac zeby go wysadzac. U dziadków pieknie woła ale u nich to w ogole dziecko jest super, dziadki dają medale prawdziwe, odznaki itd zajmują się Olim doskonale!!! Dzis Oli w domu też woła, ale przeważnie ja szybciej posadzę na kibelek niż Oli zawoła.

D jest dumny bo Igi od 3 dni nie popuscil i pieknie wola robi siku i kupkę.dzis nawet podobno wolał i trzymał sie za siusiaczka troszke popuscił ale trzymał ile sił do nocniczka.

zrobilo sie mu odparzenie od pieluszki na wysokosci brzuszka na boku...smaruje w dzien chodzi bez ale na noc zakladam...moze powinnam przysuszyc niz to nawilzac...brzydka taka ranka prawie

reklama
Cleo - gratki.

My z racji gorączki pieluchowe:zawstydzona/y:, nie nadążałam za wymianą ciuchów, podawaniem leków i innymi pracami, poległam przyznaję się;-)
Za to Gonia jak zrobi w pieluchę informuje, że ma siusiu, więc zmieniamy. Teraz właśnie poluję na kupę na nocnik....

Do góry