reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

reklama
U nas tez wczoraj biegal bez pampka pol dnia i oczywiscie jak mu przypominalam czaly czas o nocniczku i wysadzalam to robil ale oczywiscie jak tylko mu sie zachcialo to nasikal na podloge i ani mysla pobiec do nocniczka i sie tam wysiusiac. A i zawsze sikamy na raty bo najlepsza frajda to wylewac siuski do kibelka wiec robi troszke biegnie wylac i od nowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

O tak, na raty i u nas się sika.
Zazwyczaj Emilka siknie trochę w nocnik, po czym energicznie wstaje, woła SIKAŁAM i ucieka. Zazwyczaj sadzam ją spowrotem, to dosikuje więcej niż za 1 razem :sorry2:

U nas sobotnie bieganie bez pamoka skonczyło się ucieczką przez nogawkę i zbieraniem "batonów" z podłogi.. ughhh:crazy:

U nas sobotnie bieganie bez pamoka skonczyło się ucieczką przez nogawkę i zbieraniem "batonów" z podłogi.. ughhh:crazy:

Te batoniki mi się podobają :-D:-D:-D

A ja się was coś zapytam na tym wątku, bo właściwie nie wiem gdzie to by pasowało. Chodzi mi o jakiś sposób na pozbycie się zapachu wymiocin z wykładziny, ale takiej dywanowej, a nie PCV. Możecie coś poradzić? Bo moja wykładzina nadal śmierdzi, mimo że ją od razu umyłam :baffled:

reklama
Do góry