reklama
Elma
Małgosia
Nadia tak jak Wituś juz odpieluchowana tylko do spania jeszcze pampek a wpadki bardzo sporadycznie sie zdarzają
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
No to super. Brawo Witus.
jesli chodzi o nocniczkowanie to unas już jest połowanajgorsze pewnie przed nami, bo na spacerek i na noc zakładam Oliczkowi jesczcze pampersa;-)ale myślę że i to przejdziemy, w ciągu dnia siusiu i kupka idzie do kibelkaz czego bardzooo się cieszymy;-)
GRATULUJE TYM DZIECIACZKOM KTÓRE JUZ CAŁKOWICIE POZBYŁY SIĘ PAMPERSIORA
GRATULUJE TYM DZIECIACZKOM KTÓRE JUZ CAŁKOWICIE POZBYŁY SIĘ PAMPERSIORA
Gratulacje dla Nadii i Oliwiera Jeszcze trochę i nasze maluchy będą całkiem odpieluchowane.
Lorien, zdarzało się na samym początku, że Emi posiusiała się w nocy? Nie wiem jak dalej działać z młodym. Może spróbuję wychodzić na spacerki bez pieluchy, a dopiero na samym końcu odstawić przy pójściu spać? Co ty na to?
Lorien, zdarzało się na samym początku, że Emi posiusiała się w nocy? Nie wiem jak dalej działać z młodym. Może spróbuję wychodzić na spacerki bez pieluchy, a dopiero na samym końcu odstawić przy pójściu spać? Co ty na to?
Moniu to już twoja indywidualna sprawa, jak się czujesz na siłach.
U nas było dość dużo nocnych wpadek na początku, a teraz to już nie pamiętam kiedy ostatni raz się posikała. Oj daaaawno.
Był moment że miałam dość i chwilę zwątpienia, ale nie dałam za wygraną. Kup sobie ceratkę albo najlepiej ze dwie i włóż pod prześcieradło.
No i gratuluję postępów wszystkim styczniakom.
U nas było dość dużo nocnych wpadek na początku, a teraz to już nie pamiętam kiedy ostatni raz się posikała. Oj daaaawno.
Był moment że miałam dość i chwilę zwątpienia, ale nie dałam za wygraną. Kup sobie ceratkę albo najlepiej ze dwie i włóż pod prześcieradło.
No i gratuluję postępów wszystkim styczniakom.
reklama
Podziel się: