reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

złowiłąm czekoladową rybkę:-D:baffled:

od kilku dni obserowałam pory sranka, wyszło ze ok 13, po wypiciu kakao przeważnie jest kupa. i dziś usadowiłam go na tronie. no i poszło gdzie trzeba.
ale co z tego, jak to ja musze łowić, bo on ma to głęboko w d**** gdzie nasra:-D

reklama
A ja się musze pochwalić że moja Juleczka siusia już na nocnik:tak: sama sciaga pieluszke i woła siiii i biegnie na nocniczek:tak: nawet jak sie bawi i jest zabawiona to i tak woła,a wczoraj nawet byłyśmy na podwórku w samych majteczkach i dzielnie wołałyśmy i siusiałyśmy pod drzewko:-) Wszstkie Panie były zachwycone że takie małe dziecko a tak ładnie woła,jestem dumna z mojego diabełka:tak::-) wczoraj zurzyłyśmy tylko 2 pieluszki przez cały dzień, dziś od 6 rano bez pieluszki lata i siusia na nocniczek:tak::-)

reklama
Do góry