reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nocnikowanie

Ja z ciekawości aż zapytałam dzisiaj mamę :-D ... jak to było u mnie z pieluchami :confused:, no i powiedziała, że my z siostrą szybko załapałyśmy o co biega i też właśnie w wieku ok. 1,5 roku ;-)

reklama
A moje dziecko jak biega z golym dupskiem i zrobi siku to od razu mi pokazuje gdzie narobil i biegnie po recznik zeby posprzatac a ze bardzo lubi sprzatac to pozniej kuca i probuje na sile cos wydzedzic z reguly mu sie to udaje i wyciera i tak caly czas kuca popuszcza pere kropelek i wyciera i mam calu dom obsikany:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Monia, ja tez zakladam Gracusiowi majtki, bo z ta tetrą to jakis niewypal jak dla mnie, jakas niepojetna jestem jesli chodzi o te sprawy :-( trudno......

Gracjanek za to jak nasika na dywan, pokazuje paluszkiem, mowi "be" i sie smieje, wiec nie wiem jak to bedzie skoro mu sie to podoba :-:)confused:

u nas z nocnikowaniem różnie, raz super, sika w nocnik, a drugiego dnia leje po nogach:wściekła/y:. Wczoraj biegała po ogrodku z gołym tylkiem i sie zesrała na trawnik:crazy:, musiałam kupe zbierac, dobrze ze nie była plackowata:baffled:

reklama
u nas z nocnikowaniem różnie, raz super, sika w nocnik, a drugiego dnia leje po nogach:wściekła/y:. Wczoraj biegała po ogrodku z gołym tylkiem i sie zesrała na trawnik:crazy:, musiałam kupe zbierac, dobrze ze nie była plackowata:baffled:
hehehe - ach te nasze dzieciaczki, moj wiadomo kiedy robi bo kuca, nawet jak lata z golym tylkiem po podworku, ale na nocnik nie ma mowy:wściekła/y:

Do góry