reklama
Geperty jak bym Hubcia widziala ostatnio jak mial biegunke to puszczalam go z golym tylkiem zeby pobiegal. Bardzo mu sie spodobalo sikanie na podloge i pokazywanie mamusi gdzie nasikal robil tak z pol godziny specjalnie kucal i cisnal zeby poleciala kropelka i tak po calym domu a jaka mial przy tym zabawe to szok. Oczywiscie jak go zapytam gdzie sie robi siku to pokazuje na lazienke gdzie stoi nocnik ale do nocnika udalo mu sie zrobic raz,U nas też bez zmian, czyli rano kupa na nocniku, a pozostałe w pampersa, no chyba, że po obiedzie się uda. Wysadzam go po każdym jedzeniu, ale on woli świeżą pieluszkę , jak większość dzieci . Ale jest zmiana z siusianiem, jak tylko zdjąć mu pieluchę, to sika gdzie popadnie , nawet jak nasika do nocnika i puszczę go wtedy z gołym tyłkiem żeby polatał, to mi coś obszcza , a na dodatek kuca przy tym i patrzy na siurka. Zaczyna jarzyć, że będzie sikał, ciekawa jestem kiedy zrozumie, że ma wołać .
M
MariaOla
Gość
Geprty ... mój szkrab identycznie ... a ostatnio jak pusciłam go z gołym dupskiem to nawalił mi okazałą kupę na dywan
M
MariaOla
Gość
a Jeremi obtargał mi border ze ściany, dostał ochrzan i dwa dni później obtargał dwa razy więcej
Elżbietka
mother of two sons&angel
dziś mój młody po zakończonym posiedzeniu na nocniku, oczywiście nieefektywnym, wlazł nogą do nocnika (pustego)i nocnik pękł, więć jutro nie ma w co zrobić sranka, tzn ma - pampersa
aaga1407
Mama Julki (ur. 29.01.07)
zuch chłopakGeprty ... mój szkrab identycznie ... a ostatnio jak pusciłam go z gołym dupskiem to nawalił mi okazałą kupę na dywan
geperty
Mamy styczniowe 2007 Kasia Mamusia Nikusia
Nikuś mi nawalił dwa razy poza nocnik i pampersa . Za pierwszym razem zdjęłam mu pieluchę w pokoju i szłam do kuchni wyrzucić i jednocześnie wołałam go, na kibelek mówiąc aa i słyszę, że mi jęczy na tapczanie, patrzę i zesrał się na koc i piętą rozmazał . A drugi raz zrobił ładnie kupę do nocnika, ale taka dosyć rzadką, więc potrzymałam go dłużej, bo może jeszcze będzie kleks, oczywiście ledwo co go wytarłam i wypuściłam z łazienki, to narobił prawie sraczką na cały przedpokój i chodził w tym i ślady robił , całe szczęście, że mam tylko panele :-). Więcej przypadków nie było na szczęście
A
ania_zywa
Gość
A Hania jak pokruszy na dywanie jakieś ciasteczko to bierze rękę i rozmazuje po dywanie, żeby nie było widać. I tak ją puściłam kiedyś bez gaci po domu i patrzę, co ona tam robi na przedpokoju, a ona zrobiła siku i rozmazuje ręką, żeby nikt nie zauważył, co zrobiła. Mała bestia.
A co do sprzątania jeszcze, to nie w tym wątku wiem, ale jak napiszę to zapomnę, to babcia wczoraj scierała kurze z mebli a Hania wzięła moją nową bluzkę i pomagała babci.
A co do sprzątania jeszcze, to nie w tym wątku wiem, ale jak napiszę to zapomnę, to babcia wczoraj scierała kurze z mebli a Hania wzięła moją nową bluzkę i pomagała babci.
reklama
K
konto usuniete
Gość
zywa to coś ty za bluzkę kupiła???
Podziel się: