reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
A moja Ola załapała o co chodziu z siusianiem i woła siku ale chce robić tylko na sedesik i to "SIAMA" :-) na dworku też chce sama ale na stojący . Czasami jeszcze uda jej się zamoczyć spodenki ale nie od razu Rzym zbudowano prawda
edi
mamusia Wojtusia
Wojtuś czasem zrobi siusiu do nocniczka a czasem w majtusie.Problemy z kupą coraz większe.Nigdy na nocnik a jak zrobi w pieluchę to nie pozwala jej ściągnąć:-( dopiero jak zasłoni oczy to mogę to zrobić. Nie wiem skąd takie zachowanie...
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Mam sukces! Natasza się nauczyła i siku i kupa na nocnik! Mam nadzieję, że to już na stałe. Udło się dopiero jak poszłam "na całość" i przez cały dzień nie nosiła pampersa - nawet na spacer - zresztą spodobało jej się siusianie na trawkę.
Igor zaś nic sobie nie robi z mokrych majtek więc trochę mu odpuściłam ale jak Natasza dalej tak ładnie będzie wołała to wezmę się za chłopaka;-)
Igor zaś nic sobie nie robi z mokrych majtek więc trochę mu odpuściłam ale jak Natasza dalej tak ładnie będzie wołała to wezmę się za chłopaka;-)
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Gratulacje dla Nataszki.
Igorku weź przykład z siostrzyczki.
Margolis u mnie jak Krzyś idzie siku to Ola biegnie za nim i też zaraz siada na sedesik i sika, więc może Igorek zapatrzy się na siostrzyczkę.
Mieliśmy trochę jednak problem z Olą, bo ona na trawce chciała sikać na stojący tak jak Krzyś
Igorku weź przykład z siostrzyczki.
Margolis u mnie jak Krzyś idzie siku to Ola biegnie za nim i też zaraz siada na sedesik i sika, więc może Igorek zapatrzy się na siostrzyczkę.
Mieliśmy trochę jednak problem z Olą, bo ona na trawce chciała sikać na stojący tak jak Krzyś
Zastanawiam się nad spaniem Patrycji bez pieluszki w nocy.Boje sie troszke bo pielucha rano jest zasikana.Wiec w nocy sika i niewoła.Wogóle jest małą "cwaniarą".Jak jest bez pieluchy woła,tz.siada na nocnik jak się jej chce.Jak ma pieluche już nie woła tylko robi w nią.
reklama
Mija, Filip robi dokładnie tak samo....Wogóle jest małą "cwaniarą".Jak jest bez pieluchy woła,tz.siada na nocnik jak się jej chce.Jak ma pieluche już nie woła tylko robi w nią.
Wcześniej tzn. jak było ciepło po domu biegał w samych majtkach i wtedy wołał albo sam siadał na nocnik, ale jak tylko ma spodnie to nie woła, zawoła dopiero jak popuści i ma mokro.