U
użytkownik 902
Gość
Przykro mi. Lekarz nie chce czekać na samoistne poronienie? Dla Ciebie tak byłoby "zdrowiej"Niestety . W poniedziałek jade do szpitala na zabieg. Serduszko juz nie biło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi. Lekarz nie chce czekać na samoistne poronienie? Dla Ciebie tak byłoby "zdrowiej"Niestety . W poniedziałek jade do szpitala na zabieg. Serduszko juz nie biło
Sciskam Cie mocno.Niestety . W poniedziałek jade do szpitala na zabieg. Serduszko juz nie biło
Lekarz stwierdził że mozna by czekać ale czasem trwa to 4 tygodnie a nawet dłużej i lepiej byłoby zrobic to od razu. Powiedział też, że juz po pierwszej miesiące możemy bez problemu próbować znowu.Przykro mi. Lekarz nie chce czekać na samoistne poronienie? Dla Ciebie tak byłoby "zdrowiej"
Mi po lyzeczkowaniu kazal odczekac 3 miesiace a po pol roku juz bylam w ciazyLekarz stwierdził że mozna by czekać ale czasem trwa to 4 tygodnie a nawet dłużej i lepiej byłoby zrobic to od razu. Powiedział też, że juz po pierwszej miesiące możemy bez problemu próbować znowu.
A zrobili po łyżeczkowaniu badania histopatologiczne co mogło być przyczyną? I napisz koniecznie jak sie po nim czułaś. Trochę się tego boję.Mi po lyzeczkowaniu kazal odczekac 3 miesiace a po pol roku juz bylam w ciazy
Nie trzeba czekać, również miałam łyżeczkowanie i lekarze mówili że jak na kontroli jest ok to można się starać po pierwszej miesiączce. Oczywiście jeśli psychicznie jest ok. Jeśli organizm fizycznie nie jest gotowy po prostu nie zajdziesz w ciąże i z tego powodu odchodzi się od czekania.Po łyżeczkowaniu trzeba odczekać minimum trzy miesiące. Dwa razy poroniłam sama, raz mnie łyżeczkowali, bo już za wysoka ciąża była. I gdybym miała wybór to bym czekała, nawet 4 tygodnie.
Przykro mi że tez cię to spotkało. Głowa do góry wszystko będzie dobrze, nie załamuj się tylko, na pewno wszystko się ułoży.Niestety . W poniedziałek jade do szpitala na zabieg. Serduszko juz nie biło
Ja w sobote kontroluje serduszko ale prawdopodobnie ciaza obumarla?. Co dalej samoistnie czy lepiej w szpitalu ?? Jestem 8tcNiestety . W poniedziałek jade do szpitala na zabieg. Serduszko juz nie biło