reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Spłaszczony pęcherzyk żółtkowy

Aniaaa30

Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w 6 tyg 2 dniu ciąży . Niestety dziś będąc u lekarza usłyszałam , ze tętno jest za niskie 122 uderzenia i ze pęcherzyk zoltkowy jest spłaszczony i nie rokuje to dobrze. Mam się nie nastawiać na ta ciąże. Prawdopodobnie dojdzie do Poronienia. Czy ktoś był w takiej sytuacji ? Jak to się skończyło . Dodam ze pęcherzyk ciążowy jest dość duży jak na wiek mojej ciąży bo 20 mm pęcherz zoltkowy 3 a zarodek 3,1 . Proszę o pomoc bo tydzień czasu mam czekać do następnego usg a poprostu oszaleje.

reklama
reklama
Zoltkowy jest spłaszczony , tak stwierdzili obydwaj lekarze. Jeżeli chodzi o tętno dziecko w 6 tyg a tętno 122. Drugi Psn doktor stwierdził , ze dopiero się rozkręca skoro tydzień temu nie było zarodka ma prawo takie być to tętno . Pani doktor stwierdziła ze powinno być do 160 uderzeń. W internecie wszędzie pisze ze od 100 do 140. Wszędzie inne informacje , zwariować idzie. Zgadzają się co pecherzyka zoltkowego, choć 2 pan doktor stwierdził , ze za wcześnie aby wyrokować . Myslalam , ze może ktoś już był w takiej sytuacji i może cokolwiek podpowiedzieć
Nikt Ci nic nie podpowie bo to wszystko niestety u każdego przebiega zupełnie inaczej. Ale trzymam kciuki mocno za Ciebie !

Do góry