reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Spłaszczony pęcherzyk żółtkowy

Aniaaa30

Fanka BB :)
Dziewczyny jestem w 6 tyg 2 dniu ciąży . Niestety dziś będąc u lekarza usłyszałam , ze tętno jest za niskie 122 uderzenia i ze pęcherzyk zoltkowy jest spłaszczony i nie rokuje to dobrze. Mam się nie nastawiać na ta ciąże. Prawdopodobnie dojdzie do Poronienia. Czy ktoś był w takiej sytuacji ? Jak to się skończyło . Dodam ze pęcherzyk ciążowy jest dość duży jak na wiek mojej ciąży bo 20 mm pęcherz zoltkowy 3 a zarodek 3,1 . Proszę o pomoc bo tydzień czasu mam czekać do następnego usg a poprostu oszaleje.

reklama
reklama
Zoltkowy jest spłaszczony , tak stwierdzili obydwaj lekarze. Jeżeli chodzi o tętno dziecko w 6 tyg a tętno 122. Drugi Psn doktor stwierdził , ze dopiero się rozkręca skoro tydzień temu nie było zarodka ma prawo takie być to tętno . Pani doktor stwierdziła ze powinno być do 160 uderzeń. W internecie wszędzie pisze ze od 100 do 140. Wszędzie inne informacje , zwariować idzie. Zgadzają się co pecherzyka zoltkowego, choć 2 pan doktor stwierdził , ze za wcześnie aby wyrokować . Myslalam , ze może ktoś już był w takiej sytuacji i może cokolwiek podpowiedzieć
Nikt Ci nic nie podpowie bo to wszystko niestety u każdego przebiega zupełnie inaczej. Ale trzymam kciuki mocno za Ciebie !

Do góry