reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

niskie hcg

Ja sobie tak wkrecilam z ta beta do glowy,bo zawsze mialam taka niziutka wartosc a czytalam, ze dziewczyny od 500 startuja albo i wiecej.... i tak to sobie powiazalam, ze to zly znak, nie mam zadnych objajow ciazowych oprocz braku okresu, raz rano mialm mdlosci i tyle....
Moja pierwsza beta była 250 ,po 48 godz tylko 390 ,a dziś mam 39 tc ,i też nie miałam żadnych objawów ciąży ,oprócz braku @ ,głowa do góry

reklama
hej Dziewczyny bylam, narazie jest chyba ok, napisze Wam wiecej potem , bo zbieram sie teraz do diabetologa
;/
A tak sobie przypomniałam że problemy z cukrzycą i zaburzenia z homocysteina mogą być też powodem niepowodzen, także super że tak szybko będziesz pod opieką diabetologa i od razu będziesz działać w tym kierunku :) czekam na wiadomości ;)

hej Dziewczyny bylam, narazie jest chyba ok, napisze Wam wiecej potem , bo zbieram sie teraz do diabetologa
;/
gin cie wyslal do diabetologa? mialas odwyzszony cukier? ja w poprzedniej ciazy mialam 99 w 8 tyg i lekarz stwierdzil ze jest okej... niesety ciaza zakonczona niepowodzeniem:( teraz kolezanka miala 92 i odrazu diabetolog glukometr i dieta...

gin cie wyslal do diabetologa? mialas odwyzszony cukier? ja w poprzedniej ciazy mialam 99 w 8 tyg i lekarz stwierdzil ze jest okej... niesety ciaza zakonczona niepowodzeniem:( teraz kolezanka miala 92 i odrazu diabetolog glukometr i dieta...
ja mam cukrzyce stwierdzoną w 5tyg ciąży. Na czczo cukier dla kobiet w ciazy jest do 90, godzine po posilku 90-140

reklama
czyli moje 99 bylo juz wtedy za wysokie:( kurde, endokfynolog tez wtedy powiedziala ze okej! jestem taka zla.. :(
bo to jest dobry wynik ale nie dla kobiet w ciąży, to tak jak z tarczyca normalnie normy sa chyba do 4,40 ale dla kobiet w ciazy w 1 trymestrze jest do 2,35 :) tez mam tarczyce wiec sie tego wszystkiego uczyłam

Do góry