W 29 przy cyklach 28Ojej... Bardzo mi przykro... Jeśli mogę dopytać, to w którym dniu cyklu robiłaś tą betę z wynikiem 39 ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 29 przy cyklach 28Ojej... Bardzo mi przykro... Jeśli mogę dopytać, to w którym dniu cyklu robiłaś tą betę z wynikiem 39 ?
Czyli podobnie jak ja...W 29 przy cyklach 28
Trzymam kciuki za przyrost u CiebieCzyli podobnie jak ja...
Przykro mi... To chyba indywidualne sprawa. Ja zaczęłam rok temu w 7 t.c. , ale miałam mega wysoka betę na początek. Chyba trzeba czekać i się obserwować.U mnie beta z 1.08 na poziomie 39, dziś 13... załamka. Gin kazała czekać na krawawienie...któraś tak miała? Po jakim czasie można się spodziewać krwawienia?
U mnie dziś 87.1.. także przyrost ok. Czekamy dalej. Powodzenia jutro.I jak dzisiaj wyniki ?
Będziesz jeszcze powtarzać, czy już dajesz na luz ? Podekrzewasz kiedy miałaś owulację ? W którym dc ?U mnie dziś 87.1.. także przyrost ok. Czekamy dalej. Powodzenia jutro.
A jak długie masz cykle ? Tak próbuję dopytać, żeby jakoś porównać z moją sytuacją...Na ten moment sama nie wiem. Biorę duphaston. Lekarz kazał pokazać się najwcześniej w 6 t. c. Strzelam, że 22 d.c. mogła być owu.