Byłabym dobrej myśli, ciąża to nie matematyka może teraz ruszyło z kopyta i będzie ok Ale musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość a na wizytę u gina za wcześnie. Ja bym chyba powtórzyła jeszcze ze 2 razy betę.Dzięki dziś po 48h 175,6 czyli przyrost 143%. To już nie wiem...
reklama
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
Byłabym dobrej myśli, ciąża to nie matematyka może teraz ruszyło z kopyta i będzie ok Ale musisz się jeszcze uzbroić w cierpliwość a na wizytę u gina za wcześnie. Ja bym chyba powtórzyła jeszcze ze 2 razy betę.
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
Sęk w tym, że w ciąży też się boję być tak jak pisałam jestem dopiero 9 mscy po cc. Zwariuję z tej niepewności, w poprzednich ciążach raczej wszystko było jasne od początku. No cóż, zaczynam dzwonić po przychodniach bo terminy na NFZ są straszne. I tak pewnie będę chodzić prywatnie do lekarza, ale chociaż badania bym chciała na NFZ mieć... Ehh, co to będzie...
Michalina93
Fanka BB :)
Autorko daj znać jak zbadasz betę
L
Lilia1
Gość
Witajcie,
Dziewczyny, u mnie nie jest dobrze, beta słabo rosnie, ale ani sladu plamienia czy poronienia..wrecz przeciwnie mam wszystkie objawy ciąży..
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
Zarodki 2-3 dniowe, kriotransfer.
Wiem, ze nic z tego nie będzie niestety, ale czy ktoras z Was spotkala sie z tak niskimi przyrostami i ze bylo wszystko dobrze z ciążą? W poniedzialek 14.06 mam pierwsze usg.
14.06 (6tc i 2 dzien) beta 497,5 i na usg widoczny tylko pecherzyk ciazowy 4,8 mm bez zarodka i bez cialka zółtego narazie. I watpie czy przy takiej niskiej becie i małych przyrostach bedzie cos wiecej widac za tydzien(7tc i 2 dzien)
Dziewczyny, u mnie nie jest dobrze, beta słabo rosnie, ale ani sladu plamienia czy poronienia..wrecz przeciwnie mam wszystkie objawy ciąży..
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
Wiem, ze nic z tego nie będzie niestety, ale czy ktoras z Was spotkala sie z tak niskimi przyrostami i ze bylo wszystko dobrze z ciążą? W poniedzialek 14.06 mam pierwsze usg.
14.06 (6tc i 2 dzien) beta 497,5 i na usg widoczny tylko pecherzyk ciazowy 4,8 mm bez zarodka i bez cialka zółtego narazie. I watpie czy przy takiej niskiej becie i małych przyrostach bedzie cos wiecej widac za tydzien(7tc i 2 dzien)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
Przepraszam, ale chwilkę tu nie zaglądałam Na razie beta poszła do góry w piątek była 371. Dziś gin stwierdził ciążę, tylko bez USG, więc jeszcze muszę zrobić i mam nadzieję, że już bedzie wiadomoAutorko daj znać jak zbadasz betę
Mama~dwójki
Zaciekawiona BB
i jak po USG?Witajcie,
9dpt- 14
13dpt- 39,90
15dpt- 57,5
17dpt- 117,87
21dpt- 258,60
23dpt- 352,30
L
Lilia1
Gość
Dziekuje, ze pytasz, dzis 27dpt czyli moj 6tc i 2 dzien i beta znowu slabo urosla bo z 352,3 po czterech dniach do 497,5. Na usg jednak niespodzianka dla mnie bo pecherzyk 4,8 mm co przeciez ponoc niemozliwe jest przy takiej becie, raczej przy becie ok 1000 widac pecherzyk. Mam przyjsc na kolejne usg za tydzien to bedzie 7tc i 2 dzien. Lekarka oszczedna w wyrokowaniu, nie moze wykluczyc, ze za tydzien bedzie widac wiecej i ciaza sie rozwinie, ale mi sie wydaje, ze pecherzyk powinien byc wiekszy dzisiaj 6tc i 2 dzien..i jak po USG?
L
Lilia1
Gość
A kiedy ty masz usg?i jak po USG?
reklama
Katerina1985
Fanka BB :)
Ja w 6 TC miałam pęcherzyk 2mm. Po domu biega moja 3-latkaDziekuje, ze pytasz, dzis 27dpt czyli moj 6tc i 2 dzien i beta znowu slabo urosla bo z 352,3 po czterech dniach do 497,5. Na usg jednak niespodzianka dla mnie bo pecherzyk 4,8 mm co przeciez ponoc niemozliwe jest przy takiej becie, raczej przy becie ok 1000 widac pecherzyk. Mam przyjsc na kolejne usg za tydzien to bedzie 7tc i 2 dzien. Lekarka oszczedna w wyrokowaniu, nie moze wykluczyc, ze za tydzien bedzie widac wiecej i ciaza sie rozwinie, ale mi sie wydaje, ze pecherzyk powinien byc wiekszy dzisiaj 6tc i 2 dzien..