reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niski poziom beta hcg

Iwonka09089

Aktywna w BB
Witam. W poniedziałek robilam bete, wynosila 15, dzis powtarzałam wynik i niestety wyszło tylko 19(przyrost 26%). Jest jeszcze szansa ze coś sie ruszy? Miała ktoraś z Was taki przypadek? Badanie jeszcze powtórzę w piątek, aby wiedzieć czy dalej rośnie. Rok temu ciaza pozamaciczna

reklama
Rozwiązanie
Trochę długo to wszystko u Ciebie idzie. Ja w dniu operacji betę miałam na poziome 2300, tydzień po już 51.
Rozmawialam ze znajoma u niej beta spadala 2 miesiace. Ale mialas juz napewno większa ciaze niz ja. Ja mialam zaledwie 2mm ciaze wiec usuneli ja a resztki poprzypalal. Nie chcial grzebac bardziej aby nie uszkodzic jajowodu( tylko on mi zostal) najwazniejsze ze spada
No i mone szczescie nie trwalo dlugo. Dzis beta tylko 628. Bylam u lekarza cos znalazl ale do konca nie wie co to jest. Znowu z prawej strony. Czy to jest mozliwe? W tym samym jajowodzie? I czy jest szansa ze przy takiej becie cos widzial?

Ty nie miałaś usuniętego jajowodu ? [emoji17] mi usunęli prawy jak miałam cp. Nie mogłam się z tym pogodzić ale wielu lekarzy zapewniało ze kolejna ciąża może tez się tam zatrzymać i to jest większe ryzyko dlatego usunęli mi go wtedy.

A beta przyrasta ? Przy takiej wartości to niewiem czy coś widać . Ja miałam bete 688 i gin tylko podejrzewała ze jest pozamaciczna . Po 24 h moja beta 1001 i już było widać ze jest w jajowodzie

reklama
Ty nie miałaś usuniętego jajowodu ? [emoji17] mi usunęli prawy jak miałam cp. Nie mogłam się z tym pogodzić ale wielu lekarzy zapewniało ze kolejna ciąża może tez się tam zatrzymać i to jest większe ryzyko dlatego usunęli mi go wtedy.

A beta przyrasta ? Przy takiej wartości to niewiem czy coś widać . Ja miałam bete 688 i gin tylko podejrzewała ze jest pozamaciczna . Po 24 h moja beta 1001 i już było widać ze jest w jajowodzie
Nie wlasnie nie usuneli calego. Tylko kawalek. Jutro klade sie do szpitala i zobaczymy co bedzie

To moje usg...

Załączniki

• 20191129_175719.jpg
    20191129_175719.jpg
    594,4 KB · Wyświetleń: 457
reklama
Do góry