No niestety.. Nie dowiedziałam się nic konkretnego na wizycie. Miałam usg doktor powiedziała, że nic nie widać w macicy, z opisu mam endometrium 10 mm i ślady płynu w zatoce douglasa. Dodała ze widzi zarodek dopiero od bety 700. Dostałam acard i mam zgłosić się za tydzień. Powiedziała że nie da mi nic innego aby nie podtrzymywać ciąży pozamacicznej i teraz się martwię oby taką nie była. Przed wizytą mam zrobić kolejny pomiar bthcg domyślam się że powinno mieć tendencje spadkową w takim przypadku?
Powiedziała też że w dniu w którym planowo miałam mieć miesiączkę może taka się pojawić wtedy to będzie c. Biochemiczna natomiast gdybym teraz miała jakieś plamienia mam się zgłaszać na IP.
Czy to normalne że czuję lekki dyskomfort w plecach i w jednym boku w pachwinie? Jakie jest prawdopodobieństwociazy pozamacicznej?
Pytałam ją o to natomiast jej odpowiedzi były niekonkretne..
Powiedziała też że w dniu w którym planowo miałam mieć miesiączkę może taka się pojawić wtedy to będzie c. Biochemiczna natomiast gdybym teraz miała jakieś plamienia mam się zgłaszać na IP.
Czy to normalne że czuję lekki dyskomfort w plecach i w jednym boku w pachwinie? Jakie jest prawdopodobieństwociazy pozamacicznej?
Pytałam ją o to natomiast jej odpowiedzi były niekonkretne..