reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Niska BetaHCG, pozytywny test, brak okresu

Raczej tak. Tak. Tak mi się wydaje. Kolor ten sam, intensywność również. Może ciut więcej skrzepikow ale nie są jakieś duże (i może to obrzydliwie zabrzmi) ale łyso rozgniatają się pod palcem. I ból jak na okres tez normalny. Plus jestem słaba ale to dlatego tez, ze dziś cały dzień w łóżku bo mnie rozłożyło.
Ale łatwo *

reklama
Raczej tak. Tak. Tak mi się wydaje. Kolor ten sam, intensywność również. Może ciut więcej skrzepikow ale nie są jakieś duże (i może to obrzydliwie zabrzmi) ale łyso rozgniatają się pod palcem. I ból jak na okres tez normalny. Plus jestem słaba ale to dlatego tez, ze dziś cały dzień w łóżku bo mnie rozłożyło.
Przykro mi :(

Mi troszkę tez. Była nadzieja. Jednak cieszę się, ze jeśli skończyło się tak - to lepiej teraz niż jakbym już zobaczyła Fasolkę. Może uda się w kolejnym cyklu. Mam nadzieje. Postaram się już bez presji i parcia (jak się tak będzie dało 😅). Także słyszymy się następnym razem, Eden dziękuje Ci za wsparcie bo w poprzednich postach tez mogłam liczyć na Ciebie. :) :*

Mi troszkę tez. Była nadzieja. Jednak cieszę się, ze jeśli skończyło się tak - to lepiej teraz niż jakbym już zobaczyła Fasolkę. Może uda się w kolejnym cyklu. Mam nadzieje. Postaram się już bez presji i parcia (jak się tak będzie dało 😅). Także słyszymy się następnym razem, Eden dziękuje Ci za wsparcie bo w poprzednich postach tez mogłam liczyć na Ciebie. :) :*
Widocznie to był jakiś biochem. Często po nich łatwiej się zachodzi w kolejnym cyklu :)

Nie ma sprawy. Służę pomocą co do wpisy masz rację ❤️

Witam miesiączkę miałam od 24 do 28 lutego w 10 dc miałam plamienie/ krwawienie przez 3 dni po konsultacji zrobiłam bthcg wynosiła 560 po 48 h wyniosła tylko 619 czy są jakieś szanse? Może ktoś miał taki przypadek? Wizytę mam dopiero jutro..

Witam miesiączkę miałam od 24 do 28 lutego w 10 dc miałam plamienie/ krwawienie przez 3 dni po konsultacji zrobiłam bthcg wynosiła 560 po 48 h wyniosła tylko 619 czy są jakieś szanse? Może ktoś miał taki przypadek? Wizytę mam dopiero jutro..
Nie nastawiałaby się, że to może się dobrze skończyć :(
Tzn. Życzę miłego zaskoczenia, ale przyrost o ok 20 % to za mało :(

reklama
Do góry