reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Niska beta hcg i naly przyrost

reklama
Cześć dziewczyny właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży wczoraj robiłam betę wynosi 3373,47 z moich obliczeń wychodzi że to 5 tydzień , czy beta jest prawidłowa ? Stresuje się bo pierwsza ciąża niestety okazała się pustym jajem...

Cześć dziewczyny właśnie dowiedziałam się że jestem w ciąży wczoraj robiłam betę wynosi 3373,47 z moich obliczeń wychodzi że to 5 tydzień , czy beta jest prawidłowa ? Stresuje się bo pierwsza ciąża niestety okazała się pustym jajem...
Niestety żeby wiedzieć czy ciąża prawidłowo się rozwija musisz powtórzyć badanie po 48 lub 72 h. Sam wynik nic nie powie tylko tyle że jest ciąża.

reklama
Do góry