No właśnie to mnie martwi, że to tak na samiutkiej granicyCiezko prorokować jak będzie, ale na początku te wartości zazwyczaj lecą właśnie kilkukrotnie w górę. A u Ciebie tak idealnie pogranicznej wartości.
Zobacz kolejną betę i będziesz miała większy pogląd na sprawę, bo już było kilka przypadków, że potem się normowalo i było dobrze.
Przy okazji warto zbadać progesteron.
reklama
NiebieskookaEM
Fanka BB :)
Ale beta nadal rośnie :/Niestety skończyło się źle. Dziś wynik po 48 h - 29.74, a progesteron tylko 2.30. Czekam na poronienie, oby przyszło samo
Tak, nieznacznie, ale już zaczęłam krwawić...Ale beta nadal rośnie :/
NiebieskookaEM
Przy cp też może być krwawienie :/Tak, nieznacznie, ale już zaczęłam krwawić...
Zrób betę jutro czy rośnie czy spada.
NiebieskookaEM
Jeśli rośnie, to nie poronienie :/
Ginekolog powiedział, żebym zrobiła betę w przyszłym tygodniu, jeśli to krwawienie się rozkręci. Powiedział też, że przy tak niskiej becie nie sądzi, że to CP. Będę się obserwować.Jeśli rośnie, to nie poronienie :/
No teraz to się zestresowałam na nowoJeśli rośnie, to nie poronienie :/
reklama
Właśnie zbadałam betę po 24 godzinach od wystąpienia krwawienia i spada, bo jest 23.87, czyli chyba mogę odetchnąć z ulgą. Jak skończę krwawić, to zbadam ja jeszcze raz i pokaże się mojemu ginekologowi. Wszystko wskazuje na ciążę biochemiczną.Dla mnie już ten pierwszy przyrost nie był w normie. Po 72 h minimum wzrostu to 112 %. I nie jest powiedziane, że ta beta rośnie. Może już spada. Więc ja bym poczekała kilka dni i znów zbadała. Ale wygląda to na ciążę biochemiczna.