@kasiaa91 @ZielonaMamma dziewczyny ten nieprzyjemny ton rozmowy nie jest tutaj potrzebny, naprawdę. Na spokojnie
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
stąd teraz nasilona propaganda w przeciwników szczepionekI całe szczęście, że wydał, to chyba jego jedyna dobra decyzja
kasiaa91
Fanka BB :)
To Ty piszesz tu w najbardziej nieprzyjemny sposób. Nie lepiej dyskutować na poziomie, merytorycznie i argumentując danymi naukowymi?@kasiaa91 @ZielonaMamma dziewczyny ten nieprzyjemny ton rozmowy nie jest tutaj potrzebny, naprawdę. Na spokojnie
kasiaa91
Tę „propagandę” prowadzą najmocniej ludzie wykształceni, w tym medycznie, którzy naprawdę w większości nie są wyborcami pisustąd teraz nasilona propaganda w przeciwników szczepionek
ZielonaMamma
Pasuje? Od kiedy szczepionki leczą?faktycznie, źle odczytałam ale i moja odpowiedz nawet pasuje
Przepraszam, nie powinnam wchodzić w dyskusję. Sformułowanie "pseudoszczepionki" sugeruje wyraźnie, że swoje zdanie masz i żadne argumenty nie trafią, nawet jeśli nie będziesz potrafiła powiedzieć dlaczego.
Dziewczyny naprawdę na tym forum nie brakuje osób wychwalających szczepionkę. Ja szukam właśnie tych drugich i ich historii. Prosiłam o nie naskakiwanie na siebie. Sypanie danymi statystycznymi i nazwami stron tez mnie nie interesuje. Ja szukam tutaj czynnika ludzkiego w tej całej wariacji na temat covid.
Kto chce niech się szczepi, kto nie chce niech nie szczepi. Każdy ma prawo do decyzji. Ważne aby nie tworzyć bzdurnych teoriiTę „propagandę” prowadzą najmocniej ludzie wykształceni, w tym medycznie, którzy naprawdę w większości nie są wyborcami pisu
olka11135
Dziewczyny naprawdę na tym forum nie brakuje osób wychwalających szczepionkę. Ja szukam właśnie tych drugich i ich historii. Prosiłam o nie naskakiwanie na siebie. Sypanie danymi statystycznymi i nazwami stron tez mnie nie interesuje. Ja szukam tutaj czynnika ludzkiego w tej całej wariacji na temat covid.
Ja Ci mogę coś opowiedzieć, ale najpierw chciałabym poznać Twoje zdanie na temat szczepień wieku dziecięcego, bo to ma dość duże znaczenie do mojej historii
reklama
DarkAsterR
Popieram.
W wątku obok są osoby wychwalające szczepionki. Proszę bardzo, można tam sobie iść i się wymieniać znajomością składów, NOPow i procedur.
Tez bym chciała po prostu porozmawiać z ludzmi, którzy myślą podobnie jak ja a nie być na każdym kroku przekonywana czy obrzucana epitetami. Mam już tego dość.
Jednak chętnie posłucham zdania innych, którzy nie chcą się szczepić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: