Pojawiały mi się po godzinie blade kreski i zwiastowały ciążę w moimi przypadku.Cześć,
czy często pojawia się Wam niewyraźna, blada kreska po czasie rekomendowanym na ulotce?
Ja korzystam z testów Pink i dwa razy po ok 2-3h pojawiła się druga kreska - blada i niewyrażna
reklama
12dpo po południu. Warto zrobić test innej firmyWitam Was dziewczyny bardzo proszę Was o opinie dziś wieczorem zrobiłam test ciazowy ( 8 dzień po owulacji ) odrazu widoczny cień cienia jakie jest wasze doświadczenie z taką mało widoczną kreską jak u mnie ? A może tylko ja ją widzę z tego pragnienia w końcu ją zobaczyć … bardzo proszę o wasze opinie co myślicie . Z góry dziękuje za odpowiedzi
Załączniki
Cherry_Tomato
Fanka BB :)
Ale się cieszę!!! Gratuluję Jeszcze się łapiesz chyba na czerwcowe mamusie, uciekaj do dziewczyn! Życzę szalonych przyrostów i nudnej ciążyMoje wyniki dziewczyny tak jak obiecałam
Dziękuje ślicznieAle się cieszę!!! Gratuluję Jeszcze się łapiesz chyba na czerwcowe mamusie, uciekaj do dziewczyn! Życzę szalonych przyrostów i nudnej ciąży
Migdałkowa
Gratulacje! Tak właśnie czułam Polecam powtórzenie badania za 2 i za 4 dni, żeby złapać przyrost bety Trzymam kciuki za nudną ciążęMoje wyniki dziewczyny tak jak obiecałam
DziękujeGratulacje! Tak właśnie czułam Polecam powtórzenie badania za 2 i za 4 dni, żeby złapać przyrost bety Trzymam kciuki za nudną ciążę
AnielkoweLove
Cudowna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą i życzę nudnej ciążyMoje wyniki dziewczyny tak jak obiecałam
DziękujeCudowna wiadomość! Cieszę się razem z Tobą i życzę nudnej ciąży
reklama
HappyBabyMama
CiążaWitam Was dziewczyny bardzo proszę Was o opinie dziś wieczorem zrobiłam test ciazowy ( 8 dzień po owulacji ) odrazu widoczny cień cienia jakie jest wasze doświadczenie z taką mało widoczną kreską jak u mnie ? A może tylko ja ją widzę z tego pragnienia w końcu ją zobaczyć … bardzo proszę o wasze opinie co myślicie . Z góry dziękuje za odpowiedzi