Zawiedziona starająca
Początkująca w BB
Witam, ja dzisiaj powinnam dostać okres, żadnych objawów , żadnych boli piersi , to pewnie się tylko spóźni ale nadzieja zawsze jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak mam pewność miałam monitoringJak dla mnie testy są negatywne. Poza tym 8 dp to trochę wcześnie na testy. Masz pewność co do owulacji?
Mimo wszystko jeszcze bym się wstrzymała z betą bo to bardzo wcześnie.Tak mam pewność miałam monitoring
Dzisiejszy testMimo wszystko jeszcze bym się wstrzymała z betą bo to bardzo wcześnie.
Na zdjęciu nie widać ale kreska jest blado różowaDzisiejszy test
Na zdjęciu kreska jest szara. Poza tym te testy płytkowe często pokazują kreskę nawet jak ciąży nie ma. Więc idź na betę jeżeli chcesz mieć pewność.Dzisiejszy test