reklama
Porannelatte
Fanka BB :)
Każdy zrobiony przeze mnie negatywny test różnych producentów miał po kilku godzinach dwie kreski. Także nie ma co tego roztrząsać. Sprawdzaj wynik według instrukcjiCześć,
czy często pojawia się Wam niewyraźna, blada kreska po czasie rekomendowanym na ulotce?
Ja korzystam z testów Pink i dwa razy po ok 2-3h pojawiła się druga kreska - blada i niewyrażna
Witam Was dziewczyny bardzo proszę Was o opinie dziś wieczorem zrobiłam test ciazowy ( 8 dzień po owulacji ) odrazu widoczny cień cienia jakie jest wasze doświadczenie z taką mało widoczną kreską jak u mnie ? A może tylko ja ją widzę z tego pragnienia w końcu ją zobaczyć … bardzo proszę o wasze opinie co myślicie . Z góry dziękuje za odpowiedzi
Załączniki
Klaudipatty
Coś przebija zrób betęWitam Was dziewczyny bardzo proszę Was o opinie dziś wieczorem zrobiłam test ciazowy ( 8 dzień po owulacji ) odrazu widoczny cień cienia jakie jest wasze doświadczenie z taką mało widoczną kreską jak u mnie ? A może tylko ja ją widzę z tego pragnienia w końcu ją zobaczyć … bardzo proszę o wasze opinie co myślicie . Z góry dziękuje za odpowiedzi
jutro rano lecę na betę z ogromną nadziejąCoś przebija zrób betę
Pewnie mam nadzieje ze w końcu dobre wieści od dłuższego czasuDaj znać, gdy otrzymasz wynik
reklama
jasani
Jak dla mnie testy są negatywne. Poza tym 8 dp to trochę wcześnie na testy. Masz pewność co do owulacji?Witam Was dziewczyny bardzo proszę Was o opinie dziś wieczorem zrobiłam test ciazowy ( 8 dzień po owulacji ) odrazu widoczny cień cienia jakie jest wasze doświadczenie z taką mało widoczną kreską jak u mnie ? A może tylko ja ją widzę z tego pragnienia w końcu ją zobaczyć … bardzo proszę o wasze opinie co myślicie . Z góry dziękuje za odpowiedzi