reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Pati na pewno jeszcze w Polsce :tak: bo by sie na gg chociaż wyświetlała :-D
A nam weekend majowy upłynął na chorowaniu :wściekła/y:

...Net u heatherkow raz jest, raz go nie ma... Juz nie mam do niego sily... A jak juz jest, to ja nie mam czasu na to, zeby usiasc i do Was nastukac, Kochane Cioteczki... Juz nawet nie obiecuje, ze bede tu wpadac systematycznie... Ja nie wiem, jak Wy to robicie, ze ciagle Was tu pelno ;)

Majowka taka sobie - wprawdzie wyjechalismy z Tiskiem do domku nad Narwia, ale padalo rownym rytmem prze calutenki piatek, wiec zebralismy zabawki i wrocilismy do domu ;) A tu bylo fajnie i wcale nie zalujemy...

A tydzien wczesniej Mateusz postanowil sprawdzic, jak to jest wbic sobie pod jezyk taka dluuuga tube plastikowa... i przez nastepne szesc dni codziennie jezdzilismy na kontrole do szpitala :( Na szczescie obylo sie bez szwow, ale co sie wszyscy najedlismy strachu, to nasze...

No i jeszcze do kompletu - od wczoraj nam sie Tisiek zamienil w Wielkiego Zasmarkanca, wiec pare nocy - cos czuje - bedzie do tylu....

I to tak u nas.

A teraz sprobuje zajrzec, co tam slychac u Waszych Maluszkow.

Sciskamy!

Hey Heatherku - fajnie uslyszec co tam u Was (choc moze to slowo akurat malo pasuje w zwiazku z Matisia przygoda z tuba). Najwazniejsze, ze wszystko dobrze a katarek pewnie szybko minie. Pozdrowienka - no i czekamy na nastepna wizyte na forum :-)

Hey Heatherku - fajnie uslyszec co tam u Was (choc moze to slowo akurat malo pasuje w zwiazku z Matisia przygoda z tuba). Najwazniejsze, ze wszystko dobrze a katarek pewnie szybko minie. Pozdrowienka - no i czekamy na nastepna wizyte na forum :-)

Dzieki bardzo ;)
...a ten katarek, to cos czuje wewnetrznie, ze sie wlasnie na mamusie przerzuca.... wrrrr....

Heatherku, fajnie że choć od czasu do czasu wpadasz:tak: Bardzo miło poczytać co tam u Was. Oczywiście preferowane same dobre wieści! No i czekam na Matiśkowe foty!
Zdróweczka!

Heatherku witajcie i zaglądajcie kiedy tylko możecie. My o Was pamiętamy a zwłaszcza o tym małym przystojniaku co ma cudne spojrzenie:tak::-)Zdrowiejcie szybciutko:tak:

Dzieki Kochane...

Tisiek od godziny walczy z zagluconym kinolkiem i jakos nie bardzo widze dzisiejsze spanie... hm, zobaczymy, jak to bedzie....

reklama
Do góry