reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Rusałko, wiesz, że ja tez sobie ostatnio o Ani myslałam? - dokładnie w piatek jak jechałam na wizytę do gine :-D Mogłaby cos do nas napisać...

Mamootku, super, że weselisko udane i że Wojciach poczuł klimat;-):tak::-D

reklama
A ja wszystkim zycze udanego weekendu i pieknej pogody...Powoli ide zaczynac sie pakowac co bede miala spokoj,potem z mloda w plener bo piekna pogoda ...No i wieczorem wyruszamy:-)

tez bym gdzie pojechała:dry:..i tak sobie mysle, ze jak bedzie piekna pogoda to w sobote ruszymy do blackpool nad ocean:tak:o tak tak!:-) na 100%

Mamoot udanej majówki. Zresztą na pewno będzie udana skoro cała rodzina w komplecie będzie wypoczywać w ukochanym miejscu:tak::-)
Pati Tobie też udanej majówki:-)
No i wszystkim którzy gdzieś wyruszają życzymy udanego wypoczynku. My będziemy u siebie na ogródku grillować i jeździć na imprezy ale i tak skoro dziś mężulek przyjeżdża to pewnie mniej czasu będę mieć na bb:tak:

Dziewczyny, szerokiej drogi i udanego wypoczynku:tak:
My zostajemy na miejscu, przyjeżdża do nas koleżanka (śmiejemy się z Radkiem, że damy jej Miska pod opiekę, a my będziemy spać do 10 rano i generalnie byczyć się:-D) i na pewno - jak tylko pogoda pozwoli - będziemy robic niedalekie wypadziki i pokazywać nasze miasto i okolice.

Udanej Majówki:-)
my niestety w domku z dziewczynami a tata do pracy .W sobote troche gosci moze jakis grill i małe piwko ,mam nadzieje ze pogoda dopisze:-)

Ja dzisiaj byłam w pracy. Jutro bedziemy kończyć remont pokoju, no i wieczorem jedziemy do szpitala. Bratowa właśnie urodziła chłopca. 3100 waga 57 cm długości. Co za zbieg okoliczności urodził sie tego samego dnia tygodnia i miesiąca co Ola tylko w maju a Ola w czerwcu :-) 2lata wcześniej:-). Już nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć.

reklama
My jutro raczej do Blackpool sie nie wybierzemy..bo Adam na nocce...:dry:wiec pewnie wstanie w południe ..i zaplanowalismy basen..a wieczorkiem moze grill-a strzelimy?..sie zobaczy..ale za to w niedziele uderzamy do znajomych na parapetówę:-)..a w poniedziałek maż ma dla nas niespodziankę:-)i zabiera gdzies w nieznane..piękne miejsce, które miał okazje zobaczyc/byc..z racji swego zawodu..(nawiasem mówiac- jakie on mi nieraz zdjecia pokazuje ..po jakich pieknych okolicach, terenach, miastach, panstwach jeździ...ach..:rofl2:

Blackpool odpuszczamy tym razem, bo bedziemy na pocz. czerwca miec gosci z PL:-):-):-):-) i wówczas wybierzemy sie:nerd:(byłam-POLECAM!:tak:

Do góry