reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A ja wszystkim zycze udanego weekendu i pieknej pogody...Powoli ide zaczynac sie pakowac co bede miala spokoj,potem z mloda w plener bo piekna pogoda ...No i wieczorem wyruszamy:-)
Mamoot udanej majówki. Zresztą na pewno będzie udana skoro cała rodzina w komplecie będzie wypoczywać w ukochanym miejscu:-)
Pati Tobie też udanej majówki:-)
No i wszystkim którzy gdzieś wyruszają życzymy udanego wypoczynku. My będziemy u siebie na ogródku grillować i jeździć na imprezy ale i tak skoro dziś mężulek przyjeżdża to pewnie mniej czasu będę mieć na bb
Pati Tobie też udanej majówki:-)
No i wszystkim którzy gdzieś wyruszają życzymy udanego wypoczynku. My będziemy u siebie na ogródku grillować i jeździć na imprezy ale i tak skoro dziś mężulek przyjeżdża to pewnie mniej czasu będę mieć na bb
Dziewczyny, szerokiej drogi i udanego wypoczynku
My zostajemy na miejscu, przyjeżdża do nas koleżanka (śmiejemy się z Radkiem, że damy jej Miska pod opiekę, a my będziemy spać do 10 rano i generalnie byczyć się) i na pewno - jak tylko pogoda pozwoli - będziemy robic niedalekie wypadziki i pokazywać nasze miasto i okolice.
My zostajemy na miejscu, przyjeżdża do nas koleżanka (śmiejemy się z Radkiem, że damy jej Miska pod opiekę, a my będziemy spać do 10 rano i generalnie byczyć się) i na pewno - jak tylko pogoda pozwoli - będziemy robic niedalekie wypadziki i pokazywać nasze miasto i okolice.
basienka33
Początkująca(y)
Udanej Majówki:-)
my niestety w domku z dziewczynami a tata do pracy .W sobote troche gosci moze jakis grill i małe piwko ,mam nadzieje ze pogoda dopisze:-)
my niestety w domku z dziewczynami a tata do pracy .W sobote troche gosci moze jakis grill i małe piwko ,mam nadzieje ze pogoda dopisze:-)
Ja dzisiaj byłam w pracy. Jutro bedziemy kończyć remont pokoju, no i wieczorem jedziemy do szpitala. Bratowa właśnie urodziła chłopca. 3100 waga 57 cm długości. Co za zbieg okoliczności urodził sie tego samego dnia tygodnia i miesiąca co Ola tylko w maju a Ola w czerwcu :-) 2lata wcześniej:-). Już nie mogę się doczekać żeby go zobaczyć.
reklama
My jutro raczej do Blackpool sie nie wybierzemy..bo Adam na nocce...wiec pewnie wstanie w południe ..i zaplanowalismy basen..a wieczorkiem moze grill-a strzelimy?..sie zobaczy..ale za to w niedziele uderzamy do znajomych na parapetówę:-)..a w poniedziałek maż ma dla nas niespodziankę:-)i zabiera gdzies w nieznane..piękne miejsce, które miał okazje zobaczyc/byc..z racji swego zawodu..(nawiasem mówiac- jakie on mi nieraz zdjecia pokazuje ..po jakich pieknych okolicach, terenach, miastach, panstwach jeździ...ach..
Blackpool odpuszczamy tym razem, bo bedziemy na pocz. czerwca miec gosci z PL:-):-):-):-) i wówczas wybierzemy sie(byłam-POLECAM!
Blackpool odpuszczamy tym razem, bo bedziemy na pocz. czerwca miec gosci z PL:-):-):-):-) i wówczas wybierzemy sie(byłam-POLECAM!
Podziel się: