reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Heatherku fajnie że się odezwałaś, zaglądaj i pisz jak najczęściej :tak::-D
życzymy Wam dużo zdrówka a Tobie na początki kataru polecam wypicie soku wyciśniętego z 2-3 cytryn z łyżeczką miodu. Ja jak tylko czuję że coś mnie bierze to sobie takie coś serwuję :tak::-D

Cześć Dziewczyny,
fajnie Was poczytać po długiej nieobecności. Niesamowite że utrzymałyście się w "żelaznym składzie":-)
Mam nadzieję bywać częściej:-)

bo tu konkretna ekipa czerwcowych mam:rofl2:
witajcie zagubione:) piszcie z nami czesciej:):tak::tak::tak::tak:

Witajcie! I my też sie meldujemy. Weekend minał szybko i pod znakiem pracy, pracy. A Ola chasała, rozrabiała. ja jestem zmęczona i wieczorem padam jak mucha. Do tego wszystkiego Adam kupił Oli fotelik narower, więc będziemy teraz śmigac rowerami,. Ciekawe kiedy? Zastanawiam się skąd mój małż ma na to wszystko siłe. Bo ja nie mam....:-)

dasz rade Fredzia!:tak:a jaka frajde bedziecie miali z rowerowych wyciezek!
Ciesze sie, ze juz do nas wróciłac- buziaczki dla Olusi!

donosze:-D

Rozmawiałam dzis z Adamem Pati i powiedział, ze ona wciaz w Polsce baluje- bedzie w niedziele:-)

reklama
Do góry