reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
gratulujemy :) a ja wczoraj byłam u koleżanki która rodzi w lipcu - ale fajowy brzuszek :):):) a jak Karolowi mówiłam że ciocia ma dzidzie w brzuszku to patrzył na mnie jak na wariatkę :) a jak mówię "Ty też byłeś u mamusi w brzuszku malutki" to tak kręcił głową na nie że mało mu się nie ukręciła :):):)

:-DKarolek:-D- a kiedy TY bedzisz miał brata lub siostre?:dry::-D

ja juz kiedys pisałam..u mnie w PL c druga kumpela..psiółki teraz w ciazy ..badz własnie rodza:-D..Psiapsióła ma termin na 2 czerwca..ale ze ledwie moze donosic ciaze,..szyjka macicy znaaacznie is zybko sie skraca..ostatnio 2 tyg temu było 1,4cm(niewiel mi to mówi , ale ponoc b. mało..):sorry2:..no i ma wyznaczony termin cc (mały na dodatek gł w góre)na 20 maja..choc lekarz powedział, ze bedzie cud jak donosi do tego czasu:dry:..a wiec czekamyyy:sorry2:

gratulujemy :) a ja wczoraj byłam u koleżanki która rodzi w lipcu - ale fajowy brzuszek :):):) a jak Karolowi mówiłam że ciocia ma dzidzie w brzuszku to patrzył na mnie jak na wariatkę :) a jak mówię "Ty też byłeś u mamusi w brzuszku malutki" to tak kręcił głową na nie że mało mu się nie ukręciła :):):)

ha ha Baśka u nas to samo w czwartek byliśmy u koleżanki która termin ma na czerwiec i jak mówiłam Izie ze ciocia ma dzidzie w brzuszku to patrzyła sie na nią tak dziwnie jakby ta ciocia co najmniej zjadła tą dzidzie :-D:-D:-D

ach dziewczyny jak zobaczyłam tego słodkiego maluszka mało go nie wyściskałam, nie mówię juz o tym że miałam ochotę go porwać i uciec. Jejku jejku ... taki był spokojny, ciągle spał. Naprawdę coraz bardziej i częściej myślę o drugiej pociesze:-)

Fredzia nie ma co myslec:cool:trzeba działac:cool2::-)..mnie wstrzymuje - raz termin porodu na zimne miesiace..dwa kurs angielskiego- dopiero w czerwcu sie konczy, trzy- wakacje - w które zamierzam poszalec:-D:-D:-D:-D..potem sie pomysli:sorry2::-)..ale plany są!:-)

Ja już wracam na forum a nie było mnie tu bo nie miałam czasu zajrzeć. Ciągle grill, imprezki, wyjazdy no i mąż w domku na codzień to się trzeba było nacieszyć. No ale koniec dobrego.
Fredzia gratulacje dla bratowej i działaj Ty w tym kierunku:tak:

reklama
Do góry