reklama
No i ja ostatnio strasznych zaleglosci narobilam bo bylismy z Julkiem sami i przy jego marudzeniu i zlych nockach przez ten nos nie mialam nawet kiedy usiasc. Udalo sie zerknac od czasu do czasu i tyle. Dzis mialam nadzieje choc troche nadrobic ale w Julka cos wstapilo i zasnal dopiero o 22.30 no a ze jutro o 7 rano lecimy na tydzien do Nowego Jorku - to niestety zamiast siedzenia na BB bylo pakowanko, zostawione jak zwykle - naszym zwyczajem - na ostatnio chwile. No i tak mysle ze jak wroce to chyba tydzien bede musiala czytac;-).
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Cicha zazdroszcze Ci tych podrozy...Moim marzeniam jest lot do Maiami...i popływac z delfinami...obiecalismy sobie z moim Adamem ze na podroz poslubna napewno pojedziemy do Ameryki...On juz tam byl i wspomienia ma niesamowite...
patrycja24berlin
No i najwazniejsze-Wysokich lotow i miekkiego londowania:-)
no no Cicha- wracaj do nas i wklejaj fotki!
i my po dłuzszej nieobecnosci- prosimy o usprawiedliwienie- Mała ma katarek...i jakos tak głównie wolny czas z nia spedzam ..marudna jest przez to...i nie da mi posiedziec tu.....nawet teraz..:-(
i my po dłuzszej nieobecnosci- prosimy o usprawiedliwienie- Mała ma katarek...i jakos tak głównie wolny czas z nia spedzam ..marudna jest przez to...i nie da mi posiedziec tu.....nawet teraz..:-(
patrycja24berlin
Rusałko zdrowka dla niuni....wysciskaj ja od ciotki Pati...
A ja juz od jakiegos czasdu zastanawiam sie jak tam sobie radzi nasza ASKA z ELIASZKIEM...Steskniłam sie juz za tym brzdacem...:-(
A ja juz od jakiegos czasdu zastanawiam sie jak tam sobie radzi nasza ASKA z ELIASZKIEM...Steskniłam sie juz za tym brzdacem...:-(
No my wrocilismy i o tygodniu w NY powiem tyle: O WIELE ZA KROTKO...;-(
Teraz podczytujemy i nadrabiamy zaleglosci ale wolno idzie bo w domu chaos;-)
Patrycja i wszystkie ciekawe swiata zza wody - zapraszamy z wizyta:-) choc przyznam ze na naszej prowincji niezbyt wiele atrakcji z wyzszej polki.
Teraz podczytujemy i nadrabiamy zaleglosci ale wolno idzie bo w domu chaos;-)
Patrycja i wszystkie ciekawe swiata zza wody - zapraszamy z wizyta:-) choc przyznam ze na naszej prowincji niezbyt wiele atrakcji z wyzszej polki.
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja też chciałabym wybrać się kiedyś za wielka wodę ale obiecaliśmy sobie z mężem ze nie będziemy żebrać u amerykańskiego konsula o wize, jak tylko je zniosą to polecimy sobie do stanów oczywiscie jak tylko fundusze na to pozwolą:-) wkońcu trzeba spełaniać marzenia
Podziel się: