reklama
Mamoot odpoczywaj! A swoja droga brzmi wrecz surrealistycznie 'pod warszawa" 'las i cisza'....
A co do sniegu to zazdroszcze. U nas szans brak bo ciagle 15 stopni i w sumie wyglada to bardziej na ciepla jesien niz zime:-( No ale przyznaje spacerowac jest przyjemnie....
A co do sniegu to zazdroszcze. U nas szans brak bo ciagle 15 stopni i w sumie wyglada to bardziej na ciepla jesien niz zime:-( No ale przyznaje spacerowac jest przyjemnie....
kajka
funkcjonujaca bez snu...
Mamoot,miłego pobytu.Odpoczywaj i naładuj baterie.Zachodniopomorskie tez bez śniegu.....buuuuuu.Maxik nie zobaczy w tym roku śniegu,a szkoda bo za tydzień wracamy do Anglii,a tam śnieg to ewenement.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
:-) Dziewczyny już znowu jesteśmy, już wreszcie w nowym domku i stąd właśnie ta nasza nieobecność tak dużo tu jeszcze pracy ale już mieszkamy!!!! mamy internet i mam nadzieje że zdąże wszystko nadrobić ize wybaczycie tak długą nieobecność
my z Klaudka wybaczamy ;-)i czekamy na fotki z nowego domku:-)
My z Klaudką też niedługo na jakiś czas znikniemy.....przesunął sie nasz wyjazd do UK(siostra teraz przyjeżdza- wrócimy z nią)..oj mam stresa..czeka nas mega zmiana.., ale jak sie zaaklimatyzujemy w nowym domku- na bank obcykamy każdy kąt i pokazemy jak mieszkamy
My z Klaudką też niedługo na jakiś czas znikniemy.....przesunął sie nasz wyjazd do UK(siostra teraz przyjeżdza- wrócimy z nią)..oj mam stresa..czeka nas mega zmiana.., ale jak sie zaaklimatyzujemy w nowym domku- na bank obcykamy każdy kąt i pokazemy jak mieszkamy
reklama
Podziel się: