reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Patrycja, w takim razie życzymy dobrej zabawy, i aby czas bez Waszego mężczyzny upływał tak szybko i miło, żebyście nie miały czasu się za bardzo stęsknić :-)

Dzieki dziewczyny...Tu zawsze mozna liczyc na dobre slowo...Oczywiscie bede wpadala-moze nie tak czesto ale postaram sie zawsze skrobnac jakies slowko...

Witajcie moje kochane...u nas leci calkiem milo...co chwile jakaś gościna...Własnie nasz tato pojechal spowrotem do Berlina i terz zostalysmy same...Juz tesknie:-(

Jestem w szoku ile na bb sie pozmienialo,ile watkow i ile mam czytania- czasu jak narazie malo...Ale dam sobie raz chwile i nadrobie...Pozdrawiam Was...I przesylam dla wszystkich czerwcowych maluszkow slodziaste buziaczki...

A my bylismy na weekend u teściów i ja miałam zajęcia i egzamin i chociaż miałam nadzieję usiąść u nich do kompa choć na chwilę to się nie udało!!! Więc teraz mam sporo do nadrobienia

reklama
Nie było mnie przez cały weekend na forum, bo w czwartek padła nam płyta główna w kompie:-( (2 razy przez przypadek odłączyliśmy kabel od włączonego aparatu w czasie ściągania zdjęć!) Mam nadzieję, że dzis sprzęt będzie już sprawny.
Niestety zauważliśmy z mężem, że jesteśmy uzależnieni od komputera...

Do góry