reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Patrycja baw się dobrze - nie ma to jak w Polsce:-) :-) :-)
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Patrycja, w takim razie życzymy dobrej zabawy, i aby czas bez Waszego mężczyzny upływał tak szybko i miło, żebyście nie miały czasu się za bardzo stęsknić :-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Dziewczyny bawcie się dobrze i szybko dawajcie znać jak było :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Szalej Pati i baw sie nie ma to jak na starych śmieciach
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dzieki dziewczyny...Tu zawsze mozna liczyc na dobre slowo...Oczywiscie bede wpadala-moze nie tak czesto ale postaram sie zawsze skrobnac jakies slowko...
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witajcie moje kochane...u nas leci calkiem milo...co chwile jakaś gościna...Własnie nasz tato pojechal spowrotem do Berlina i terz zostalysmy same...Juz tesknie:-(
Jestem w szoku ile na bb sie pozmienialo,ile watkow i ile mam czytania- czasu jak narazie malo...Ale dam sobie raz chwile i nadrobie...Pozdrawiam Was...I przesylam dla wszystkich czerwcowych maluszkow slodziaste buziaczki...
Jestem w szoku ile na bb sie pozmienialo,ile watkow i ile mam czytania- czasu jak narazie malo...Ale dam sobie raz chwile i nadrobie...Pozdrawiam Was...I przesylam dla wszystkich czerwcowych maluszkow slodziaste buziaczki...
reklama
Nie było mnie przez cały weekend na forum, bo w czwartek padła nam płyta główna w kompie:-( (2 razy przez przypadek odłączyliśmy kabel od włączonego aparatu w czasie ściągania zdjęć!) Mam nadzieję, że dzis sprzęt będzie już sprawny.
Niestety zauważliśmy z mężem, że jesteśmy uzależnieni od komputera...
Niestety zauważliśmy z mężem, że jesteśmy uzależnieni od komputera...
Podziel się: