reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Ania, mam nadzieję, że pogoda się zmieni, żebyście mogli się wygrzać i wypluskać! :-)

My dziś jedziemy do mojej mamy, dziś dzwoniłam i Madzia- córeczka mojego brata- koniecznie chciała ze mną rozmawiać. Mama dała jej słuchawkę, a Madzia pyta- kiedy przyjedziesz? to ja mówię, że dziś wieczorem. A Madzia na to : tylko Martusi nie zapomnij mi przywieźć!

reklama
Aniu, odpoczywajcie sobie spokojnie.

A ja znów znikam na weekend - jedziemy na Mazury. Może się w końcu poprawimy ze zdjęciami :zawstydzona/y:

Kochane to ja sie zegnam...ale tylko do konca lipca:-D
Wszystkim wam zycze udanego weekendu,a Tym ktrorzy wyjezdzaja udanych urlopow i szerokiej drogi...Pogoda chyba sie polepsza bo u nas dzis ladnie,dosyc slonecznie i bez wiatru..Wiec jade pelna nadziei na piekne slonce:-D
Pozdrawiam i sciskam nasze czerwcowe sloneczka...Pa....

Anius - ja tez byłam myslami z Tobą, fajnie że zajrzałaś!!!
A ja przez 2 dni nie miałąm netu i teraz jestem jak na chaju po głodzie :)
Wszystkim wyjeżdzającym życzę udanego wypoczynku!!!

No i jesteśmy z powrotem w domku. Witamy wszytskie cioteczki, ściskamy maluszki, a wszystkim, którzy wyjeżdżają na wypoczynek, życzymy bezpiecznych podróży, ślicznego słoneczka i moc wrażeń :-)

reklama
Chyba sumka przekręciłaś. Z tego co kojarzę, to Asia była przez tydzień u Rodziców. Asia, może mi się coś pokićkało?:happy2:

Do góry