reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

Asiu, czekamy na fotki.

A my już po mazurskim weekendzie. Wojciaszek wyrpóbował nowy basen - baaardzo mu się podobało.

reklama
Ja tez wszystkim urlopowiczom życze miłego leniuchowania .
Ja ostatnio mało zagladam na forum ........ to tak w razie czego jak by ktos za nami tesknił ;-):-) jakoś tak nie wiem dlaczego chyba mój organizm robi sobie wolne od neta :-)

Stokrotki jasne że tęsknimy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wklej chociaż jakieś nowe zdjęcia Zosieńki i ucałuj ją od nas moocno.

Chyba sumka przekręciłaś. Z tego co kojarzę, to Asia była przez tydzień u Rodziców. Asia, może mi się coś pokićkało?:happy2:
Kasia, bardzo dobrze kojarzysz :-) Do ciepłych krajów to dopiero na początku sierpnia lecimy :-)
Stokrotki, jak się narobi zaległości, to już w ogóle Ci się nie będzie chciało zaglądać na bb...:-(

Stokrotki- chociaz czasem coś wklej...
A u mnie net robi sobie odpoczynek od nas...bo znów od wczoraj do dzisiaj netu nie miałam - operator się nie spisuje - już od 2 tyg są problemy...

No dobra już dłużej bez was ciotki nie moge biore się za ogarnięcie tematów i bazgrolenie :-). Jejku jaki czlowiek jest uzależniony .......:dull:;-)

reklama
A my też weekend spędziliśmy na wyjazdach a w poniedziałek i wtorek nie było czasu ;-) ale mam zaległości:szok:

Do góry