reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecnosci...

reklama
Cicha, witamy w Polsce! Fajnie, że juz jesteście! Asia, udanego pobytu u Rodziców! Fusiku szampańskiej zabawy!

udało mi sie zalogować- HIP HIP HUUURA!!!!!!!!!!!!!!!!ale mam zaległosic..i tyle do opowiedzenia..............................mimo iz jestem zmeczona posiedze tu.....bo jutro znaou moge nie móc sie zalogowac...........skąd to cholerstwo?????????:angry::angry:

HEH POWIEDZIAŁA SOBIE- RANO NA BANK- NO I CYTAŁAM CZYTAŁAM I LEKTURA TU NA B MNIE POCHŁONĘLA NO I FOTASKI WSZYSTKIE OBEJRZAŁAM - TYLKO NC NIE NAPISAŁAM, BO ZAWZE JAKOS BOJE SIE, ZE KGOŚ POMINĘ- A NIE CHCE PISAC JAK TO OROBIE ZA KAZDYM AZEM -OGÓLNIKOWOALE NADRABIAMY:rofl2:ALE JA ZMIENIAM TEMAT I KRECE CO\//\:no: .., ALE OBIECUJE!!!!:tak:.......NIE UDALO SIE ZALOGOWAC.. TERAZ JESTEM NA KOMPIE U SIOSTRY......JAK TYLKO Z MOJEGO MI SIE UDA - FOTOSY BEDA!

reklama
Witam, Dziewczyny...

Nie było mnie trochę, ale lizałam rany po wiadomym, goniłam po lekarzach, badaniach i szukałam sobie duuuużo zajęcia, żeby nie myśleć... I prawie nie złaziłam z koni.

Już jest lepiej, staram się nie myśleć i od nowa zaczynam się starać o potomka/potomkinię. Tak więc trzymajcie kciuki!!

Widzę, że dużo mnie ominęło i nie wiem, czy uda mi sie nadrobić zaległości, ale przynajmniej jakiś czas wstecz postaram sie cofnąć...

Mam nadzieję, że uda mi sie byc częstszym gościem, niż przez ostatnie półtorej miesiąca.

I jeszcze jedno: W IMIENIU SWOIM I OLKI BARDZO SERDECZNIE DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE SLICZNE KARTECZKI, KTORE SPLYNELY TLUMNIE. PIEKNA PAMIATKA. NAWET MOJ NIEWZRUSZALNY CHLOP SIE WZRUSZYL I KAZDA CZYTAL PO KILKA RAZY.
Wybaczcie, ze nie pochwalę każdej z osobna, ale czas mi teraz srednio pozwala na elaboraty, jakie bym musiala splodzić na temat tych cudeniek. Po prostu dziekuję!

Do góry